ΙΒΑΝ, ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!

Πηγή: INTIME
 

Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ, λέει, κόντρα στην κόντρα με τον Μαρινάκη. Αυτό, λέει. Παραμύθια τούμπανα με ροζ κορδελίτσες, λέει ο αποδυτηριάκιας. Λένε οι άλλοι, χωρίς να λένε τίποτα το συγκεκριμένο, λέει και ο αποδυτηριάκιας, που πάντα μιλάει συγκεκριμένα. Όχι αέρα πατέρα.

Για να κάνει ο ΠΑΟΚ αντεπίθεση ή, να συνεχίσει την επίθεση στον Μαρινάκη, αυτό είναι πολύ καλό. Θα έχει σώου το έργο και θα το φχαριστηθούμε. Για να βγει κάτι ουσιαστικό, κάτι που θα οφελήσει την πολυλατρεμένη εξυγίανση, ξέχασέ το. Η εξυγίανση είναι στόχος επιχειρηματικός, όχι καφενειακός, δηλαδή πολιτικός.

Καθαρίζεις τη μπουγάδα στο πρωτάθλημα όχι για να είναι το ποδόσφαιρο καθαρό, ποιος χέστηκε γι' αυτό, αλλά για να βγάζεις φράγκα. Όλες οι ομάδες να κερδίζουν. Εδώ έχει στηθεί ένα πρωτάθλημα για να το παίρνει ένας και οι άλλοι να γαυγίζουν.

Πάμε στο σώου. Καρυστινός εναντίον Παπαλαζάρου, και δεύτερο ζευγάρι Τρομάρας με Σουγκλάκο. Γράψε λάθος, ο μακαρίτης Αποστόλης ήταν φιλαράκι με τον Τρομάρα. Ξεφύγαμε, όμως.

Για να κάνει αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει όπλα. Όχι μόνον. Και πυρομαχικά. Όχι μόνον. Δεν είπαμε το σπουδαιότερο. Χρόνο. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν δουλεύει εκεί. Και ο Ιβάν δεν έχει χρόνο να παίξει με τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Πόντιος έχει άλλες σκοτούρες, όχι επειδή πήρε την ομάδα θα εγκατασταθεί στην ΠΑΕ και να πάρει το παιχνίδι επάνω του.

Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ στον Μαρινάκη δεν είναι μία τρακατρούκα, ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ο πατριάρχης του παρασκηνίου κι εδώ τελειώσαμε . Αντεπίθεση σημαίνει ότι ξεβρακώνεις τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, με στοιχεία. Τον κονταίνεις. Του δαγκώνεις τα μισά του κιλά. Τον κερδάς, δηλαδή.

Δεν κάνεις αντεπίθεση στον Μαρινάκη σαν τον μητροπολίτη που τα έβαλε με τον Βαλιανάτο. Ούτε σαν τον Τσίπρα που βρίζει την τρόικα. Γελοία πράγματα.

Αντεπίθεση σημαίνει πόλεμος παγκόσμιος. Ο Χίτλερ που τον λένε γραφικό είχε προετοιμαστεί μέχρι εκεί που δεν παίρνει, είχε οργανωθεί πριν ξεκινήσει τον πόλεμο. Και έκανε όλη την Ευρώπη ανά κατά διά, σαν ένας δρόμο που τον έσκαψες για να του περάσεις καλώδια.

Διαβάστε ακόμα:

Να μάθουν κι οι Ρώσοι τι σόι κουμάσι είναι ο Ιβάν