ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ NORMAN ATLANTIC ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ

πηγή: Intime
 

Δεν πάει έτσι. Για τον ΠΑΟΚ λέω. Όχι, κύριοι, θα τους φάτε τα σκώτια των παοκτσήδων για να πάρετε ένα πρωτάθλημα. Κι αν θα το πάρετε, τελικά.

Δεν θα 'θελα να ήμουν παοκτσής τούτη την εποχή. Με ρωτάς αν έχω προβλήματα υγείας; Επιβάτες του Norman Atlantic μοιάζουν οι φουκαράδες οι παοκτσήδες. Τους κάλεσαν για κρουαζιέρα σε ταξίδι πρωταθλητισμού και κάθε αγωνιστική τους αλλάζουν τον αδόξαστο. Όχι, δεν πάει έτσι.

Τελικά ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-2 την Πανιωνάρα, που είχε προηγηθεί δυο φορές, διότι στην άμυνα ήταν για λύπηση, έφαγε δύο τεμάχια από στημένες φάσεις. Όχι, δηλαδή, πως η άμυνα του Πανιωνίου ήταν χειρώτερη από εκείνο το σουρωτήρι της Βέροιας, την άμυνά της σε τρύπες εφάμιλλη ελβετικού τυριού.

Φως φανάρι ότι δεν έχει ελπίδα ο ΠΑΟΚ. Η δουλειά βρωμάει, δηλαδή. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι το συνταρακτικό στον ΠΑΟΚ. Πώς να κρατηθεί στην κορυφή, πώς να καθαρίζει τα ματσάκι με 14-15 παίκτες όλους κι όλους. Δεν γίνεται. Θα ψήνεται ο οπαδός του ΠΑΟΚ πάνω σ' αναμμένα κάρβουνα, βασανιστικά σαδιστικά, μαζοχιστικά, σ' όλα τα είδη του πόνου.

Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ που αποδείχθηκε σωτήρας του ο μαύρος τερματοφύλακας. Κάτι ξέρουν κάποιοι αποκρυφιστές που υποστηρίζουν ότι ο Ιησούς ήταν όχι απλά σκούρος, αλλά κανονικά μελαμψός.

Μανούρα ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Και πού 'σαι ακόμα. Όσο η ομάδα παραμένει πρώτη και κερδίζει τα παιχνίδια με τη ψυχή στο στόμα, όπως και με τον Πανιώνιο, η γκρίνια, δικαιολογημένη κι όχι, κάποια στιγμή θα δουλέψει και Βεζούβιος.

Θα μου πεις ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δικαιούται, ρε γαμώτο, ένα πρωτάθλημα. Σωστό. Είναι πανεύκολο να το πάρει με το στόμα. Με την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη είναι μάλλον απίθανο. Ο κόσμος τι μπορεί να κάνει; Κερδίζει η ομάδα έναν Πανιώνιο που σχεδόν αρίστευσε με το μεσοεπιθετικό παιχνίδι των Γιάννου, Ιμπαγάσα, Κολοβού και Μπουμάλ, αλλά ο παοκτσής στην εξέδρα αισθάνεται πυροβολημένος.

Όχι, δεν πάει έτσι. Και έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ακυβέρνητο κουρσάρικο στα ανοικτά του πελάγους