ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

πηγή: Intime
 

Άσχετοι και εμπαθείς με τον ΠΑΟΚ είναι όσοι καταλογίζουν μιζέρια και κομπλεξισμό στην λαοφιλή ομάδα της Μακεδονίας. Ότι συνεχώς κλαίγεται, ότι της φταίνε οι άλλοι, το κατεστημένο, το παρασκήνιο, το κράτος της Αθήνας και δεν κυττάει τα χάλια της. Η πιο σωστή κουβέντα είναι να πει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ είναι απλά μια ελληνική ομάδα και για όσους καταλαβαίνουν, εδώ θα έπρεπε να τελειώσει η κουβέντα.

“Προσέξτε καλά, αν συνεχίσετε τον πόλεμο στον ΠΑΟΚ θα φύγω από το πρωτάθλημα” απείλησε ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την τριάρα στην Τρίπολη. Δηλαδή; Η ΕΠΟ, η διαιτησία, ο Μαρινάκης, όλοι φταίνε που ο Αστέρας μας έβαλε τρία γκολ και το σκορ θα έπρεπε να είχε φθασει στο 6-0.

Άλλη μετριότατη εμφάνιση ο ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη, αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή και κέρδισε 2-1 την Καλλονή που έμοιαζε με την υποβιβασμένη Νίκη Βόλου, λες κια απροετοίμαστη επανήλθε σε δράση. Νέα μπαταριά από τον Ιβάν: “Διεφθαρμένο το ποδόσφαιρο, δεν απειλώ ότι θα πάρω την ομάδα, προαναγγέλω ότι θα την πάρω από το πρωτάθλημα”.

Ποιος ΠΑΟΚ! Γιατί μονάχα ο ΠΑΟΚ να έχει αυτή τη συμπεριφορά, όπως λένε κάποιοι που φαίνεται δεν ζουν στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός την ίδια βιόλα βαράει και επί Αλαφούζου, και επί Βαρδινογιάννη, Γιώργου και Τζίγγερ, όσο έχανε το πρωτάθλημα από τον Κόκκαλη. Τα ξεχνάμε; Να βάλουμε στο λογαριασμό και τον Ολυμπιακό!

Καλά, ο αρχιερέας της κλάψας και της διαμαρτυρίας είναι ο γάβρος. Ο πρώτος. Ο αρχηγός. Μια χρονιά να χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο το ποίημα. Μας κυνηγάνε. Το σύμπαν συνωμοτεί σε βάρος του θρύλου. Η Ελλάδα είχε υποφέρει από την αηδία των γάβρων και του ολυμπιακού τύπου όταν δεν μπορούσαν να σταυρώσουν πρωτάθλημα για 9 σερί.

Είμαστε Έλληνες, ρε. Καραγκιόζηδες. Ο Βενιζέλος και οι άλλοτε μεγαλοϋπουργοί του ΠΑΣΟΚ κατηγορούν για λαϊκισμό τον Σύριζα. Γι' αυτό δεν υπάρχει Θεός, ούτε άγιοι. Να πέσει κάτι βαρύ, κάποιος μετεωρίτης, να τους πλακώσει. Το κόμμα που έκανε επιστήμη τον λαϊκισμό, το δούλεμα του κοσμάκη, να κατηγορεί τους αλμπάνηδες λαϊκιστές του Σύριζα.

ΠΑΣΟΚ είναι ο Ιβάν ή Σύριζα; Δεν παίρνει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Αυτό είναι ο Ιβάν! Ήρθε για να... σώσει τον ΠΑΟΚ και ανέλαβε χρέη αντιπολίτευσης του Μαρινάκη. Και ΠΑΣΟΚ είναι και Σύριζα ο Ρώσος.

Διαβάστε ακόμα:

Τζιχάντ, «ιερός πόλεμος» στον ΠΑΟΚ