ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΙΒΑΝ... ΕΚΤΟΣ ΠΑΟΚ!

πηγή: Intime
 

Έχει ανεβάσει στροφές σαν επιχειρηματίας ο Ιβάν Σαββίδης. Πραγματικά βρίσκεται σε μεγάλη κινητικότητα κι αυτό δεν είναι έκπληξη για όσους τον γνωρίζουν από κοντά. Η πορεία του, άλλωστε, στις μπίζνες είναι η απόλυτη απόδειξη της αυτοδημιουργίας του. Είναι ο ορισμός του αυτοδημιούργητου ο δαιμόνιος αυτός άνθρωπος.

Να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Κάποια στιγμή ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να επεκταθεί επιχειρηματικά στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Μακεδονία. Πρώτη σκέψη ήταν να πάρει τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα βρήκε και η δουλειά δεν προχώρησε. Επειδή ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ δεν του παραχωρούσε την ιδιοκτησία της Τούμπας.

Ο Σαββίδης, τότε, επί προεδρίας Γούμενου στην ΠΑΕ, δεν τον ήθελε τον ΠΑΟΚ χωρίς να ελέγχει την κυριότητα του γηπέδου. Φαίνεται ότι η επιθυμία του να ανοίξει επιχειρήσεις στην Βόρεια Ελλάδα τον έκανε να επανέλθει, να δείξει τα παοκτσήδικα φρονήματά του.

Μέχρι σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης έχει ολοκληρώσει δύο πρότζεκτ επιχειρηματικά στο χώρο του... ΠΑΟΚ, της Βόρειας Ελλάδος κι έχει στο σημάδι άλλες δύο δυνατές μπίζνες. Με τον ΠΑΟΚ τι γίνεται; Τίποτα. Γιατί; Δεν ήρθε ο καιρός του, θα πει κάποιος. Δεν είναι έτσι, όμως.

Ο ομογενής επιχειρηματίας κάπου μπλοκάρει με το ποδόσφαιρο. Αισθάνεται ένα είδος αποστροφής στην εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο, δεν τον τραβάει, ρε παιδί μου. Δεν καυλώνει με την ομάδα. Τότε γιατί έδωσε τα λεφτουδάκια του στον ΠΑΟΚ; Και γιατί δεν ασχολείται μαζύ του όπως με τις άλλες επιχειρήσεις του, τις οποίες παρακολουθεί στον πόντο και με τα τρία του μάτια.

Είναι σα να ρωτάς έναν gay γιατί δεν πάει με μία όμορφη γυναίκα. Είναι θέμα σεξουαλικής επιλογής . Και χρόνο να είχε ο Σαββίδης δεν θα τον διέθετε στο ποδόσφαιρο, για να ασχοληθεί από κοντά με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Αδιόρθωτος ο Ιβάν Σαββίδης