Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΝΟΜΠΟΑ!

πηγή: Intime
 

Κάποτε ο Θοδωρής ο Πάγκαλος, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, είχε πει όι η Γερμανία είναι γίγαντας με μυαλό νάνου. Της πουτάνας το μαγκάλι στο βασίλειο της Θάτσερ για τη δήλωση του ευτραφή Ελληνα που και χρωστάει και μας βρίζει.

Ο Πάγκαλος μπορεί να είχε δίκιο, όμως αυτό που είπε δεν λέγεται. Μόνο οι ίδιοι οι Γερμανοί θα είχαν δικαίωμα να κάνουν με αυτή τη γλώσσα την αυτοκριτική τους. Πώς μου ήρθε αυτή η ιστορία στο μυαλό; Μου την έφερε αυτός ο Νομπόας που εδώ και μερικούς μήνες είναι στον ΠΑΟΚ.

Εκανε δήλωση ο μέσος από τη μέση της γης, τον Ισημερινό. «Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να έχουμε πιο βαθύ και πιο μεγάλο ρόστερ. Πρέπει να πάρουμε κι άλλους παίκτες ποιότητας, για να έχουμε 15-16 ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής». Δεν εξετάζω αν έχει δίκαιο ή άδικο, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει καμμιά δουλειά να αναφέρεται σε αυτό.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα, αυτός ο Νομπόας είναι αρκετός για τον ΠΑΟΚ; Εμένα λίγος μου φαίνεται, απλώς υπάρχουν αρκετοί που είναι λιγότεροι από αυτόν. Οπότε... Οπότε ο Ισημέριος την έχει δει παικταράς. Η γυναίκα του την έχει καταβρεί στη Θεσσαλονίκη, οι ΠΑΟΚτσήδες είναι ευγενικοί μαζύ του και ο ίδιος νομίζει ότι έπιασε τον Ανθιμο από τα ράσα.

Ο Νομπόα, που έγινε κιόλας Ελληνας Νομπόας, πρόλαβε να έχει άποψη και για τον Σαββίδη. Αγαπάει και ασχολείται πολύ με την ομάδα. Εκεί κατάλαβε ότι δεν τον έπαιρνε να πει αλήθειες...

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο σκάνδαλο του Περέιρα στον Ολυμπιακό