Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Η, ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Παίζει και συντηρείται από κάποιους αφελείς το παραμυθάκι για τον Τοτό και την Μικρή Λουλού ότι υπάρχει μέτωπο Αλαφούζου-Σαββίδη-Μελισσανίδη. Και ότι τα τρία αφεντικά Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ μόνον στο στόμα δεν φιλιούνται διότι έχουν ορκιστεί να ξεσκεπάσουν τον παρασκηνιάρχη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με μια πληροφορία, που όμως δεν έχω καταφέρει να διασταυρώσω ακόμα οι δύο Πόντιοι και ο καναλάρχης, για να σιγουρέψουν τη συμμαχία τους μέχρι που έγιναν αδελφοποιτοί. Άλλαξαν τα αίματά τους. Μ' ένα νυχοκόπτη άνοιξαν από μια φλέβα και ένωσαν τα ματωμένα χέρια τους.

Παράπονα είχε ο Αλαφούζος για το κοράκι στο ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού, πριν το παιχνίδι. Και μετά το 3-1 από τον Παναθηναϊκό λένε ότι ο διαιτητής τους αδίκησε. Ο ΠΑΟΚ τι σόι σύμμαχος είναι στην τριμελή Φιλική Εταιρεία όταν δεν κατεδίκασε το κοράκι για σφυρίγματα σε βάρος του Παναθηναϊκού;

Μήπως διαταραχθεί η αδελφότητα των τριών στο ντέρμπυ Παναθηναϊκού-ΑΕΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο. Αλήθεια, ο Μαρινάκης ποιον θέλει νικητή. Ποιον χαμένο. Τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, ποιον από τους δύο.

Σίγουρο. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο χοντρός. Το σκέπτεται.

Διαβάστε ακόμα:

Θα βρεις τον Ανθιμο και Ιερώνυμο της ΑΕΚ