ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Εγώ αν ήμουνα στη θέση του Γιάννη Αλαφούζου ένα πράμα θα έκανα, μετά την τιμωρία του μηδενισμού στο παιχνίδι που δεν έγινε με τον Ολυμπιακό και την αφαίρεση των 3 βαθμών. Θα έλεγα την αλήθεια στον κόσμο της ομάδας. Την αλήθεια για τα οικονομικά της ανώνυμης εταιρείας Παναθηναϊκός.

Το θέμα είναι οικονομικό. Οι ποινές, αφαίρεση βαθμών, απαγόρευση παρουσίας θεατών σε 4 παιχνίδια, πρόστιμο, όλα αυτά αφορούν το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ.

Ποτάμια το χρήμα ρέει στον αντίπαλο, τον Ολυμπιακό του εφοπλιστή Μαρινάκη. Τα πακέτα του τσάμπιονς ληγκ. Πώς, λοιπόν, να ανταγωνιστεί τον «αιώνιο αντίπαλο» ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου που κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα με μείον επί δέκα έσοδα; Δεν γίνεται.

Το πρώτο, λοιπόν, που οφείλει να κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ της λαϊκής βάσης, του Παναθηναϊκού είναι να αποδεχθεί την πραγματικότητα, κατ' αρχήν. Και να προχωρήσει σ' ένα προγραματισμό εφαρμόσιμο και αποτελεσματικό που να στηρίζεται στα οικονομικά του δεδομένα. Διαφορετικά, ο Παναθηναϊκός απειλείται με την απώλεια της δεύτερης θέσης από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, ίσως και μια τρίτη ομάδα.

Τι θα κυνηγήσει με το νέο «προγραμματισμό», τον νέο σχεδιασμό ο Παναθηναϊκός; Τον Ολυμπιακό ή, θα στοχεύσει να μη βρεθεί πίσω από τον ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ίσως μία ακόμα ομάδα;

Διαβάστε ακόμα:

Τζάμπα σακάτεψαν σε ποινές τον Παναθηναϊκό