ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ!

 

Στημένος ο διαιτητής για να φρενάρει τον Ολυμπιακό στη Ξάνθη. Φόρα παρτίδα το λένε από το λιμάνι. Ντροπή και αίσχος τα τσιράκια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, που πήραν το κουμάντο στην ΕΠΟ, να ορίσουν τον Καλογερόπουλο. Όχι, μετά την αλλαγή στην ομοσπονδία και την επιτροπή διαιτησίας, κάποιοι να μη έχουν ψευδαισθήσεις ότι καθάρισε η μπουγάδα με τα παλιά κόλπα.

Κοτζάμ μόνιμος πρωταθλητής Ολυμπιακός, και με τα διπλώματα Χάρβαρντ να ‘ούμε, έβαλε την πολυμεταχειρισμένη κασέτα του γεννημένου φουκαρά. Όχι με υποψίες, αλλά με... σιγουράτζα ότι το κοράκι, βαλτό από τις ποντιακές δυνάμεις της αριστεράς και της προόδου, θα μας περάσει στεγνό καθάρισμα.

Να σκεφθεί κανείς ότι ο μπάτσος Καλογερόπουλος, επειδή στο παρελθόν χάρισε μαϊμού πέναλτυ στον Ολυμπιακό, τον είχαν για ''εργαλείο'' της εγκληματικής. Χρεωμένο στον Ολυμπιακό τον είχαν.

Μη μπούμε στο παιχνίδι. Ότι ο 34χρονος Αθηναίος είχε σφυρίξει έτσι σ' εκείνο το ματς και γιουβέτσι στο άλλο. Δεν βγαίνει άκρη, Σημειώνεις απλά τη ξεφτύλα που σε χαρακτηρίζει σαν πρωτάθλημα. Σα ΠΑΕ, σα μήντια, σαν εξέδρα, σαν πολιτική.

Ο Καλογερόπουλος, είχε παίξει το περιβόητο Ολυμπιακός – Βέροια 3 -0 που είχε καταγγελθεί στημένο. Και ως διαιτητής Β' εθνικής είχε εμπλακεί, χωρίς συνέπειες, στα στημένα ματς. Επί της ουσίας. Ο Καλογερόπουλος είναι διαιτητής αλλά δεν εκφράζει τη διαιτησία. Επειδή στην Ελλάδα η διαιτησία είναι τόσο ανεξάρτητη, όσο και η δικαιοσύνη. Δηλαδή;

… Δηλαδή η διαιτησία πάει πάσο με το προς τα πού φυσάει ο βοριάς, ο νοτιάς, ο κάθε ισχυρός άνεμος.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟ… ΚΑΡΑΜΠΑΧ