ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ;

 
''Πόσα θες, να σε γλεντήσω και να περάσουμε δυο νύχτες στη Μύκονο''. Έτσι, ακριβώς, στα ίσα, έτσι ξηγήθηκε πακετάτος της πιάτσας σε 22χρονη της πιάτσας. Την πέρασε για πουτάνα; Πιθανόν. Κι αν έκανε λάθος ποιο είναι  το φταίξιμο του; Το συζητάμε το πράμα. Ούτε ονόματα λέμε, ούτε έχουμε καμιά πρόθεση να αμφισβητήσουμε την ηθική της αρκετά γνωστής 22χρονης  κυρίας ,αλλά αγνώστου επαγγέλματος. Με ποιο τρόπο, δηλαδή, κονομάει χρήματα. Με ποιο επάγγελμα πραγματικό.
''Δεν είμαι βίζητα... '' διαμαρτυρήθηκε το κορίτσι, το οποίο ανεβάζει προσωπικές της στιγμές, σε τέτοιες πόζες σα να ψάχνει... αγοραστή. Τι πουλάει θα αναρωτηθεί κανείς. Αυτό που έχει, τι άλλο. Το κορμί της. Έχει άλλα προσόντα και περνάνε απαρατήρητα; Πουλάει κάτι άλλο, και έτσι να μην την παρεξηγεί εύκολα κανείς. 
Δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα αισθάνθηκε προσβεβλημένη η κυρία επειδή ο θαυμαστής κτύπησε λάθος πόρτα; Επειδή την είδε αλλοιώς, λαμβάνοντας υπ' όψιν άλλες της ίδιας κατηγορίας, της εγχώριας φυλής της showbiz, οι οποίες επίσης λανσάρουν ημίγυμνες και προκλητικές και άσεμνες φωτογραφίες τους στο instagram
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΑΜΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ