ΕΚΕΙ…, ΕΚΕΙ…, ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!

 

Πέναλτυ κρα κρα κρα δεν έδωσε το κοράκι σε βάρος του Ολυμπιακού, στο ματσάκι με την Λαμία στο Καραϊσκάκη. Και λοιπόν; Καμιά απόφαση διαιτητή, και η πιο σκανδαλώδης υπέρ του Ολυμπιακού, και της κάθε άλλης ομαδάρας, δεν της στερεί το... κεκτημένο δικαίωμα να διαμαρτύρεται. Ότι την στήνουν οι μαυροφόρες. Ότι την αδικάνε, και ευνοούνε τους άλλους.

Μια ζωή το ίδιο έργο. Η ίδια αηδία. Η καταδίκη. Από την οποία δεν θα ξεφύγουν με τίποτα, γιατί αυτή τους δίνει ζωή. Η πουτάνα διαιτησία τους κρατάει ζωντανούς. Και όποιος διαφωνεί, έχει μαύρα και άγρια μεσάνυχτα.

Το μέγα όπλο, ο Νο 1 σύμμαχος είναι η πουτάνα διαιτησία. Ό,τι λέμε. Ας αφήσουν τα σάπια. Έτσι την θέλουν, σημαδεμένη. Να κάνει χειρουργεία. Γιατί μόνο έτσι έχουν τις δικαιολογίες της αποτυχίας. Και της σπίλωσης του αντιπάλου, των αντιπάλων.

Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, όσο οι σφυρικτράκηδες παίζουν πρώτο τραπέζι πίστα στο πρωτάθλημα. Δεν έχει καμιά αξία, καμιά χάρη το πράμα όταν οι ομαδάρες μας δεν ζούνε, δεν αναπνέουν χωρίς τη... βοήθεια της διαιτησίας. Που θα κάνει καλά τη δουλειά της μόνο αν δίνει ανύπαρκτα πέναλτυ, αν δεν σφυρίζει καταφανή πέναλτυ. Να έχουν να λένε.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ… ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ