Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ UEFA

 

Ο Μαρινάκης τα έβαλε με τη διαιτησία στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτυ. Το λάθος του. Και το πλήρωσε η ομάδα του μια εβδομάδα αργότερα στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε πάλι από τον διαιτητή, αλλά ο εφοπλιστής δεν είπε τίποτα. Γιατί; Επειδή πήρε το μάθημα του.

Ο κάθε Μαρινάκης το ‘χει ραμμένο το στόμα με φερμουάρ, αν το κοράκι όχι απλά αδικήσει, αλλά και σφάξει την ομάδα του. Γιατί; Γιατί έτσι. Δεν χρειάζεται εξήγηση το πράμα. Αφεντικό στην ομάδα του είναι ο κάθε μεγαλομέτοχος, όχι εισαγγελέας στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Ευρώπης. Το champions league ανήκει στην UEFA. Συμφερόντων της UEFA και, για να μη λέμε πολλά, είναι απαράδεκτο να δυσφημείται το προϊόν της από οποιονδήποτε πρόεδρο κλαμπ. Έστω κι αν δικαίως διαμαρτύρεται ο πρόεδρος, ο οποίος απλά είναι φιλοξενούμενος στη διοργάνωση.    .

Τελειώνει στο Καραϊσκάκη το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτυ και αντί να κάνει το σταυρό του ο Μαρινάκης που γλύτωσε το 0-5 ή το 0-6, καταφέρεται εναντίον του διαιτητή. Επειδή δεν έπρεπε να μετρήσει το μοναδικό γκολ της αγγλικής ομάδας.

Έχει δίκαιο ο Μαρινάκης. Κακώς το κοράκι έδειξε σέντρα για τέρμα όχι έγκυρο. Δυο φορές κακώς που άνοιξε το στόμα του ο βοηθός δημάρχου στον Πειραιά. Γιατί άλλο ευρωπαϊκό παιχνίδι, άλλο του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου το κατουράνε με το παραμικρό όλοι οι μεγαλοπάραγοντες.

Δεν είναι καλά τα αγόρια και τα κορίτσια της UEFA. Είναι κακά παιδιά. Και έχουν το ελάττωμα να μην κάνουν το κορόιδο, όταν κάποιος πατάει κόκκινες γραμμές. Έχασε προχθές ο Ολυμπιακός στη Γαλλία με πέναλτυ που δεν το είδε ούτε ο VAR. Το είδε, όμως, ο διαιτητής. Και ο Μαρινάκης αυτή τη φορά απέφυγε κάθε… σχόλιο. Για να μη δώσει πάλι δικαίωμα στα κακά παιδιά της UEFA που ελέγχουν τη σακούλα.

Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ- ΠΑΟΚ Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ… ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ