Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΣΤΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ… ΣΤΗΘΟΥΣ

 

Τελικά, συμφωνώ με όσους - δεν είναι αναγκαίο να ανεφέρω τα ονόματα τους – εκτιμούν πως ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του στο Χόλυγουντ είναι ο Τζώνυ Ντεπ. Παικταράδες του εμπορικού και ποιοτικού σινεμά οι Σων Πεν, Μπρατ Πητ, Ματ Νταίημον, Έντουαρντ Νόρτον. Ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Αν τα βάλεις κάτω και τους συγκρίνεις μέχρι τις λεπτομέρειες, μπροστά βγαίνει, έστω με διαφορά στήθους ο Johnny Depp, ο οποίος γεννήθηκε το 1963, σα σήμερα 9 Ιουνίου.

Πιθανόν να οφείλεται στην αδελφή του που τον μανατζάρει η μαγκιά του Τζώνυ Ντεπ να κάνει επιλεκτικές επιλογές, να μη συμμετέχει σε ταινίες, που δεν τον κρατάνε στον αφρό, από τότε που αναγνωρίστηκε το ταλέντο του. Και ως γνήσιος σταρ απέφυγε την τυποποίηση. Κάθε ρόλος λες κι ένας διαφορετικός Τζώνυ Ντεπ. Μαφιόζος, συγγραφέας, δράκουλας, πειρατής, ποιητής, σκηνοθέτης, Ινδιάνος κ.α. Σε φιλμ κωμωδίας, δράματος, γκαγκστερικά, εποχής, ρομαντικά, μεταφυσικά, ό,τι θες.

Προσωπική ζωή η προσωπική του ξεφτύλα ο γιος μιας σερβιτόρας. Το κατρακύλισμα του ονόματος του μέχρι εκεί που δεν παίρνει για άτομο τέτοιας υψηλής δημοσιότητας. Μπλεγμένος σε ναρκωτικά, συμμορίες, χουλιγκανισμούς άγριους, αυτά όμως πιτσιρικάς, όταν δεν τον ήξερε κανένας. Το περασμένο καλοκαίρι έκανε το λάθος να τα βάλει με την εφημερίδα Sun, για δημοσιεύματα που τον διέσυραν σχετικά με το γάμο του με μια όρνιθα, και έχασε κατά κράτος. Ο ντουνιάς έμαθε τα ρεζιλήκια του, είδε φωτογραφίες του σκέτο πρεζόνι, πιο χοντρή ζημιά δεν γινόταν.
Άσχετο. Είναι αμέτρητος ο αριθμός γυναικών με τις οποίες κατά καιρούς είχε σχέσεις.  Σχετικό: ''Νομίζω πως έχω το ίδιο αίμα με τον Μάρλον Μπράντο'' είχε πει. Η δήλωση δεν αφορά τη δική του ινδιάνικη καταγωγή και την ευαισθησία που είχε για τους γηγενείς Αμερικανούς ο θεός του αμερικάνικου σινεμά. Ο Ντεπ ξεκίνησε να κάνει τον μπάτσο στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά 21 Jump Street. Η καριέρα του ξεκίνησε ουσιαστικά το 1986 με τη συμμετοχή του στην τρίτη του ταινία, την πολεμική Platoon του Όλιβερ Στόουν. Συνολικά έχει κάνει 60 ταινίες.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!