ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΓΑΜΟ

ΠΗΓΗ: INTIME
 

Δεν με συγκινεί η πρόκριση του Πανθρακικού, μάλιστα με δύο νίκες, στους “4” του κυπέλλου Ελλάδος. Δεν λέω, μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Θράκης και μπράβο της, όμως ζητώ την κατανόησή σας.

Θέλω ποδόσφαιρο κορυφής. Βιτρίνας. Θέλω αγώνες με ποδόσφαιρο θεαματικό, με δύναμη, με ταχύτητα ρε γαμώτο, με ρυθμούς και φάσεις που να θυμίζουν ποδόσφαιρο, όχι κηδεία.

Δεν μιλάω για το ζευγάρι Βέροια-Πανθρακικός, ούτε αυτό που προέκυψε Πανθρακικός-Ολυμπιακός. Λέω τι βλέπουμε. Πoιο ποδόσφαιρο παίζεται στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Κι όταν δεν παίζεται ποδόσφαιρο... ποδοσφαιρικό, τότε γίνεσαι παρασκηνιακός. Αφού δεν βλέπει μπάλλα που να τον αιχμαλωτίζει τον άλλονα, το ρίχνει στα αλεπουδιάσματα. Ότι ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας θα το “κανονίσουνε”. Τι να κανονίσουμε; Ε, όλο και κάτι έχουνε να πούνε..., για το κοινό συμφέρον τους.

Έκατσε έτσι η τράπουλα που Αστέρας Τριπόλεως και ΠΑΟΚ βρέθηκαν αγκαζέ και αρκετά σφικτά σαν παρέα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Γιατί, λοιπόν, σου λέει ο πονηρός, να μη το... ρυθμίσουν με δεδομένο, λέει, ότι στον τελικό ο Ολυμπιακός θα πάρει και το κύπελλο.

Μπορεί να γίνει μία τέτοια “συμφωνία”; Ο ένας στην Ευρώπη μέσω πλαίη-οφ και ο άλλος σα φιναλίστ και γιατί όχι σαν κυπελλούχος;

Όταν έχουν γίνει τόσα στο παρελθόν, σου λέει ο πονηρός και από πονηρούς βρωμάει η κερκίδα, γιατί να μην το ρισκάρουν ΠΑΟΚ και Αστέρας; Εκτός κι αν δεν τα βρούνε.

Αυτή είναι η καταδίκη μας. Να μην βλέπουμε μπάλλα και γι'αυτό, κυρίως γι'αυτό λέω εγώ, η βρώμικη σκέψη πάει σε βρωμιές. Να το πούμε κι αυτό. Ποιο; Αυτό που κανείς δεν το λέει. Ότι κάποιοι “φίλαθλοι” είναι πιο λέρες από ορισμένους παράγοντες ομάδων.