ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΟ... ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΠΗΓΗ: INTIME
 

Ουδέν Νεώτερον απο το Μέτωπο της ΑΕΚ. Αυτό είναι το “νέο”. Δυστυχώς. Δεν υπάρχει τίποτα. Απολύτως. Καμμία εξέλιξη. Και θα ήταν εκπληξη να συμβεί κάτι ευχάριστο για την ομάδα. Κάτι μην αναμενόμενο για όσους γνωρίζουν και για όσους δεν πουλάνε ελπίδες και δήθεν ζυμώσεις, ανάμεσα σε Παππά, Μελισσάνιδη, Βιντιάδη.

Μπάστα. Όχι και να περιμένουν καπνό λευκό από τη...κρίσιμη συνάντηση για τη σωτηρία της ΑΕΚ. Ποια συνάντηση; Ένα τηλεφώνημα έγινε από τον κύριο Παππά στον κύριο Μελισσανίδη. Αυτό ήταν όλο. Έχεις να μου πεις κάτι, Πέτρο; Όχι, Δημήτρη, δεν έχω να σου πω κάτι, έτσι σε πήρα τηλέφωνο. Αυτό ήταν. Τίποτα άλλο. Τίποτα περισσότερο.

Τι να κάνει ο φουκαράς ο Παππάς, ο σοβαρός και αξιοπρεπής αυτός αεκτζής; Είπανε να μαζευτούνε να κάτσουν σ'ένα τραπέζι, να δούνε τι θα γίνει. Κάνενας, όμως, δεν ανταποκρίνεται, απ'όλους αυτούς που είναι υπόλογοι. Οι οποίοι είχαν την ευθύνη απο το 2004 και μετά μέχρι σήμερα.

Ο Μελισσανίδης είναι εκτός διοίκησης εδώ και εννέα χρόνια. Ουδεμία σχέση έχει με την διαχείριση των οικονομικών της εταιρείας. Το καταλαβαίνει ο Παππάς. Επιχειρηματίας είναι. Το ότι ο Μελισσανίδης παίρνει το σφουγγάρι και τα σβήνει όλα, παρ'ότι δεν έχει καμμία ευθύνη, είναι ένα συν, ένα θετικό στοιχείο, όμως όλοι κάνουν το κορόιδο.

Ουδέν Νεώτερον απο το Μέτωπο της ΑΕΚ. Όλα τα άλλα είναι φρούδες ελπίδες. Δυστυχώς.