ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΛΙ Ο ΣΕΓΑΣ

ΠΗΓΗ: INTIME
 

Σήμερα Πέμπτη, λέει, κάποια σωματεία του ΣΕΓΑΣ καταθέτουν αγωγή κατά της Γενικής Συνέλευσης του περασμένου Σεπτεμβρίου, όπου έγιναν οι εκλογές στην αρχαιότερη αθλητική ομοσπονδία της χώρας. Μετά από 15 χρόνια στην προεδρία ο Βασίλης Σεβαστής σταμάτησε να είναι το αφεντικό στον ΣΕΓΑΣ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί από κοντά και συστηματικά πως δουλεύει το μαγαζί. Λόγω της αγάπης που έχει για τον αθλητισμό, τον καθαρό, τον ελληνοπρεπή και αντοπάριστο αθλητισμό. Και σύμφωνα με πληροφορίες ο Σεβαστής, ο πρώην έστω και απ'έξω, αφού δεν είναι πλέον ούτε σύμβουλος, παρακολουθεί εκτός όλων των βασικών και τα οικονομικά του ΣΕΓΑΣ.

Οι καιροί είναι δύσκολοι. Το κράτος πετσόκοψε τις επιχορηγήσεις της ομοσπονδίας. Ο Αρβανιτόπουλος, όμως, ο υπερυπουργός παιδείας και πολιτισμού, έδωσε ένα τάληρο στον ΣΕΓΑΣ. Πέντε εκατομμύρια έκτακτη ενίσχυση. Ποιος καθάρισε γι'αυτό; Ο Σεβαστής ή, ο νέος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, ο της εταιρείας δημοσκοποήσεων ALCO Κώστας Παναγόπουλος και ο διοργανωτής των μαραθωνίων δρόμων με τη συμμετοχή ξένων;

Αν κερδίσουν την αγωγή τα σωματεία που είχαν χάσει τα ασφαλιστικά μέτρα, τα σωματεία που δεν ανήκουν στην παράταξη Σεβαστή, τότε το σκηνικό θα αλλάξει στον ΣΕΓΑΣ. Θα ξαναγίνουν εκλογές και πιθανόν να... επιστρέψει ο Σεβαστής, εναντίον του οποίου είχαν στραφεί τα αντίθετά του σωματεία και θα βρεθεί εκτός ο Παναγόπουλος των διεθνών μαραθωνίων.