Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Όπου φτωχός και η μοίρα του. Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Ο πλούσιος δεν έχει τη μοίρα του; Εκτός κι αν όταν λένε “μοίρα” εννοούν μόνο δυστυχία. Κι ύστερα σου λένε ότι τα γνωμικά, οι παροιμίες έχουν τη σοφία τους. Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει. Το γοργόν και χάριν έχει. Διαλέγεις και παίρνεις. Έτσι και η ΑΕΚ. Αν δεν της κάτσει ο Βιντιάδης, εκεί στο σούπερμάρκετ  του χάους που βρέθηκε να αγοράσει κάτι τι με άδειες τσέπες, μπορεί να σηκώσει από το ράφι... κάτι από Ανατολιωτάκη. Είπαμε. Όπου φτωχός και η τύφλα του. Ο αποδυτηριάκιας είναι σοφός, όχι το σόφισμα της πλάκας.

Ο κύριος Ανατολιωτάκης, Ανδρέας στο όνομα, γνωστοποίησε ότι είναι σε θέση να δανειοδοτήσει την ΑΕΚ μ'ένα εκατομμύριο ευρώ και με απόφαση του πρωτοδικείου να αναλάβει την ΠΑΕ. Είπαμε. Όπου φτωχός και η τρέλλα του.

Εκεί έφθασε η ΑΕΚ. Εκεί την φθάσανε οι αεκτζήδες. Οι αεκάρες, για να κάνουμε ταμείο. Επειδή ο Ανατολιωτάκης δεν έχει κανένα ταμείο. Ο ίδιος λέει ότι “συγκέντρωσε” το ένα εκατομμύριο με τη μέθοδο των προεγγραφών. Εάν εννοώ καλώς, με το στόμα. Κάποιοι αεκτζήδες, εκεί στη γύρα που βγήκε ο κύριος Ανδρέας, του είπαν “Γράψε στο τεφτέρι ότι εγώ δίνω τόσα...”, ο άλλος τόσα και κάπως έτσι σαβουρώθηκε το κοτζάμ εκατομμύριο.

Εάν, λοιπόν, κατά τον Ανατολιωτάκη, δεν περπατήσει η περίπτωση Βιντιάδη, τότε η ΑΕΚ μπορεί να στηριχθεί στους μικρομετόχους του ενός εκατομμυρίου στη σούμα. “Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι πρόεδρος, εγώ, κάποιος άλλος...”, σχολίασε ο επικεφαλής της κίνησης του ενός εκατομμυρίου. Διαφωνώ! Έχει, παραέχει σημασία ποιος θα είναι πρόεδρος. Και ο πιο κατάλληλος είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης. Δεν θα τον εμπιστευθούν οι μικρομέτοχοι που μάζεψαν στο μιλητό με απλωμένη την τραγιάσκα ανάποδα ένα ψωροεκατομμύριο, τον Νικολαϊδη που τυφλά τον εμπιστεύθηκαν οι μεγαλομέτοχοι και εκείνη η θρυλική, σαν αυτή του Πολυτεχνείου, παρέα που είχε στόχο την εξυγίανση της ΑΕΚ;