ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δεν πέρασε εικοσάλεπτο και με δύο κίτρινες πάρτον κάτω τον Ισπανό του Άρη. Κίτρινη συν κίτρινη κάρτα ίσον κόκκινη και η ομάδα μένει με δέκα παίκτες. Ε, είναι να μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό. Άδικη αποβολή, άρα ο διαιτητής είναι στημένος. Ο Σκόρδας είχε δίκαιο. Το κοράκι το είχαν στήσει οι μαφιόζοι της δίοικησης, της μέχρι χθες διοίκησης, που ήθελαν τον υποβιβασμό του Άρη. Μην τα ξεχνάμε. Αυτά είχε ισχυρισθεί ο ωραίος Λάμπρος, ότι υπήρχε σχέδιο “εκ των έσω” για να γλυτώσει από τα χρέη η ομάδα και να κουτσοβολευθεί με νέο ΑΦΜ.

Να, όμως που ο Άρης με δέκα παίκτες πήρε το διπλό. Νίκησε εκτός αντίπαλο ανώτερο, τον Ατρόμητο με 1-0. Και οι παίκτες των κιτρινόμαυρων κέρδισαν εκτός από το τρίποντο και την παραμονή τους και την συμπάθεια όσων παρακολούθησαν το ματς από την τηλεόραση. Μιλάμε για κλάμα, ε; Καμμία ειρωνεία. Τα έδωσαν όλα τα αρειανά, και κλάμα, ε;

Συγκινεί πάντα το δάκρυ από την εποχή του Νώε, εκείνου του περίεργου μπάρμπα που την είχε κάνει κατά Αραράτ μερηά. Χωρίς πλάκα συγκινήθηκε η ποδοσφαιρική Ελλάδα από την αγωνιστική φιλοτιμία των ποδοσφαιριστών του Άρη. Σου λέω, γάβροι και βάζελοι, ίσως και παοκτσηδες ακόμα, όλοι οι τρίτοι και ουδέτεροι, ήθελαν να κερδίσει ο Άρης. Γιατί έβλεπαν πάικτες να μη σκέπτονται τίποτα άλλο παρά τη νίκη, να κάνουν υπερπροσπάθειες γι'αυτό.

Ο Ατρόμητος; Πένθιμη ιστορία. Γιατί δεν κέρδισε ο Ατρόμητος;

Άρης Ολέ με τον "απότιστο" Ατρόμητο