ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Μετά απ’ αυτό που έπαθε ο Αλαφούζος, με την περίπτωση του Αναστασίου, το ‘χει πάρει απόφαση. Ακόμα και για κατούρημα να πάει θα ενημερώνει τους κολλητούς του δημοσιογράφους. Αυτοί που του έχουν γίνει τσιμπούρι. Που το παίζουν τσιράκια του. Όχι με τον Αναστασίου, και με τον Λυμπερόπουλο που τον είδε σα μάνατζερ παικτών και το εμφάνισαν σαν υποψήφιο τεχνικό διευθυντή, με τον ίδιον του εαυτό του να κλείσει ραντεβού ο Αλαφού, θα ενημερώσει τους πραιτωριανούς του στα ΜΜΕ.

Κυκλοφοριακά βοηθάει μια εφημερίδα να περνάει το «μήνυμα» στον κόσμο μιας ομάδος, στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, ότι έχουμε εμείς καλύτερη ενημέρωση. Δεν είναι συλλογική η εφημερίδα. Οπότε δεν ενοχλεί τους αναγνώστες της αν αυτοί είναι αεκτζήδες, ολυμπιακοί κ.α. Ο βάζελος, όμως, σκέπτεται ότι για να έχει από μέσα από τον Παναθηναϊκό ενημέρωση, σημαίνει ότι η διοίκηση θεωρεί φιλική την εφημερίδα. Ε, άρα η εν λόγω εφημερίδα «βοηθάει» τον Παναθηναϊκό, αν την αγοράζουν.

Είναι ένα παιχνίδι αυτό του προέδρου μιας ΠΑΕ με μια εφημερίδα. Να ενδίδει ο πρόεδρος από το φόβο μήπως του στραπατσάρει το προφίλ η εφημερίδα; Από την άλλη και η εφημερίδα κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί αντιπαναθηναϊκή. Εκτός κι αν η προεδράρα έχει ήδη ξεφωνηθεί από την κερκίδα. Οπότε η εφημερίδα είναι με τον λαό κι όχι τον "π… πρόεδρο"


Ο Αλαφούζος είναι σε δύσκολη θέση. Δεν πατάει γερά στην ΠΑΕ, αφού η ομάδα δεν πάει καλά. Οπότε δεν έχει άλλη επιλογή παρά να παίζει με τις εφημερίδες. Να κάνει το κέφι τους. Άλλο ότι αυτό δεν τον οδηγεί πουθενά. Μάλλον είναι προφανές προς που τον οδηγεί…