ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Η ΑΕΚ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Έχει η ΑΕΚ τον Σκόρδα της; Όχι. Τότε πώς ήλπιζε να πάρει το “2” στα Γιάννενα; Ο Άρης, όμως, ο πεθαμένος, ο καταδικασμένος, έκανε το θαύμα στο ματς εκτός έδρας με τον Ατρόμητο. Θαύμα πραγματικό. Ο Λάμπρος και ντοπάρησε ψυχολογικά τα αρειανά και μάγεψε τους Ατρομηταίους, τους χάζεψε, ρε παιδί μου.

Πώς να κερδίσει στα Γιάννενα η ΑΕΚ; Μη ξεχνιόμαστε. Η παληά, η καλή ΑΕΚ, με παικταράδες δεν μπορούσε να περάσει από τα Γιάννενα. Θα έπαιρνε βαθμό το πτώμα που εμφανίστηκε με τις φανέλλες της ΑΕΚ;

Ο Άρης κάτι έκανε. Έβγαλε το χαρτί “Σκόρδας”. Η ΑΕΚ τι θα κάνει στα δύο τελευταία ματς; Κάτι πρέπει να κάνει αν θέλει να πάρει έξι βαθμούς. Γιατί, όχι. Κάτι, όμως, πρέπει να κάνει. Ποιο είναι το δικό της κρυμένο χαρτί; Διαφορετικά θα χάσει από τον Πανθρακικό, που είναι καλύτερη ομάδα και σε καλύτερη κατάσταση.

Κάτι τελευταίο: Μόνον οι παίκτες της ΑΕΚ δεν φταίνε. Άποψή μου. Δεν είναι σωστοί αεκτζήδες όσοι δεν βλέπουν ποιοι έφεραν εδώ την ομάδα και τώρα περιμένουν, όχι τη σωτηρία, αλλά την παραμονή από τους παίκτες, αυτά τα παιδιά που φοράνε τη φανέλλα της ΑΕΚ.