ΟΙ “ΥΠΟΨΙΕΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΑΡΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το ματς Ατρόμητος-Άρης 0-1 ήταν καθαρό. Πως το ξέρεις; Δεν το ξέρω. Γιατί, εσύ ξέρεις κάτι, που εγω δεν το ξέρω, για να αφήνεις υπονοούμενα; Κάθε ανάποδο αποτέλεσμα γεννάει την καχυποψία. Μια ζωή αυτή η δουλειά στην Ελλάδα. Γιατί, σου λέει ο ένας, ανέλαβε ηγέτης ο Σκόρδας τρεις αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα κι ενώ η ομάδα είναι στον πάτο της βαθμολογίας; Το κάθε τι παρεξηγείται. Κανείς δεν θα το έκανε αυτό που έκανε ο Σκόρδας, σου λένε.

Το έδωσε σου λένε, το παιχνίδι ο Ατρόμητος. Και πώς έφτιαξαν το σκηνικό; Δεν γίνεται χωρίς να το ξέρει ο προπονητής. Να του το”ψιθύρισαν” στο αυτί του Αναστόπουλου και μετά να τον έδιωξαν; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Ο Ατρόμητος όμως, έχει προηγούμενα με τη Βέροια, σου λένε οι πονηροί, οι γνωρίζοντες την πιάτσα. Αυτό είναι γνωστό, αλλά που κολλάει; Πράγματι, ο πατέρας Σπανός, ο Μιχάλης δεν έχει ξεχάσει ότι είχε ζητήσει κάποτε μια “χάρη” απο την Βέροια και δεν την είχε ζητήσει λαμογιάρικα, αλλά σαν άρχοντας, και δεν του έκαναν το χατήρι. Και που κολλάει αυτό;

Να, σου λένε. Ήθελε να σώσει τον Άρη ο πατέρας του προέδρου του Ατρόμητου, για να υποβιβαστεί η Βέροια. Ρε παιδιά, τα “μανιάτικα” είναι ανθρώπινα και μπορεί να ισχύουν, όμως το να στηθεί ένα ματς δεν είναι εύκολο. Μήπως τα “διπλά” της Ξάνθης βρωμάνε κι αυτά; Σε καμμία περίπτωση.

Με Αναστόπουλο ο Ατρόμητος έγινε “πεθαμένη” ομάδα. Αυτό να βλέπεις και να μην πας παραπέρα.