ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΣΛΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΤΡΕΦΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Κάποτε το κράτος έκανε τα στραβά μάτια στις αμαρτίες των ΠΑΕ. Κράτος είναι η Εφορία. Κράτος είναι και η Δικαιοσύνη. Κράτος είναι και η κυβέρνηση. Τι γίνεται; Τι γινόταν, δηλαδή. Η Δικαιοσύνη δεν ξευτύλιζε την κυβέρνηση. Ούτε η εφορία είχε κάποιο λόγο να ξευτυλίζει την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση ήταν εκείνη που ξευτύλιζε με τον πιο αισχρό τρόπο τους θεσμούς. Τα όργανα του κράτους. Η κυβέρνηση που ενεργούσε σαν πατσαβούρα του λαού.

Και λέμε ότι κάποτε, μέχρι χθες, δηλαδή, το κράτος όχι μονάχα ανεχόταν το σκανδαλώδες τρόπο λειτουργίας στα οικονομικά των ΠΑΕ, αλλά και τους χάριζε χρέη. Απίστευτο για ευρωπαϊκό κράτος.

Σήμερα τους υπευθύνους των ΠΑΕ τους αντιμετωπίζει σαν ενόχους το κράτος. Για come here... Ο ένας μετά τον άλλον στην ΓΑΔΑ. Δημητρέλος, Νικολαϊδης, Αδαμίδης...

Γιατί άλλαξε το σκηνικό; Άλλο να ρωτάς. Γιατί το κράτος μέχρι χθες κατέβαζε το σλιπάκι και γύριζε τα οπίσθια στις ΠΑΕ; Γιατί η ομάδα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι υπόθεση του λαού..., όχι του κράτους. Παιδιά, είμαστε έναν αιώνα πίσω. Μετρημένο το'χω, αιώνας είναι.

Τελικά, ο Αδαμίδης που ελέγχεται για 25 εκ., ποσό που δεν πλήρωσε επί προεδρίας του η ΑΕΚ στο κράτος, θα πάει φυλακή ή, θα υπηρετήσει το χακί;