ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΑΒΡΩΝ: ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Πίκρανε τον κόσμο του ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό και δικαίωσε πέρα για πέρα τον αποδυτηριάκια. Για μία φορά ακόμα η αγωνιστική διαφορά των δύο αιώνιων αντιπάλων δεν βγήκε στο γήπεδο και δεν μέτρησε στο αποτέλεσμα. Αυτό θα πει ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Ισοπέδωση “αξιών”. Ένας Παναθηναϊκός που έφθασε να είναι στα αζήτητα του πρωταθλήματος προηγήθηκε και σε καμμία περίπτωση έδειξε ότι μειονεκτεί απέναντι του ανώτερου Ολυμπιακού, του πρωταθλητή, και μέσα στο Καραϊσκάκη.

“Να το βράσω το πρωτάθλημα” θα σου πει ο γάβρος και με το δίκαιο του. Δεν μπορέσαμε τούτη τη σαιζόν να κερδίσουμε ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε τον κωλοπαναθηναϊκό. Ποιο πρωτάθλημα, όταν δεν νικάμε αυτούς που θέλουμε κι όταν δεν παίζουμε ποδόσφαιρο της προκοπής;

Τι άλλο να πεις; Η ουσία είναι αυτή. Ότι η Ελλάδα δεν έχει πρωταθλητή, επί της ουσίας, ακριβώς επειδή δεν έχει πρωτάθλημα. Με μία άλλη κουβέντα είναι παράλογο να περιμένεις από τον πρωταθλητή σου, όποιος κι αν είναι αυτός, να σου παίζει μπάλλα, όταν δεν έχει πρωτάθλημα με ανταγωνισμό. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουν σελίδες.

 

Διαβάστε ακόμα:

Στο ντέρμπυ Made in Greece το άγχος ο Ολυμπιακός

Τα οικόσημα στο γήπεδο του ντέρμπυ