ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ, ΝΑ ΛΕΣ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το χειρώτερο δεν είναι ότι υποβιβάζεται η ΑΕΚ. Τι μας λε, ρε μεγάλε! Αυτό λέω, ρε μικρέ. Ότι υπάρχει και το χειρώτερο για την ΑΕΚ. Πάντα υπάρχει το χειρώτερο. Το χειρώτερο του χειρωτέρου. Σοφία κουβαλάει αυτό που λέγανε οι γιαγιάδες μας. “Και μη χειρώτερα!”. Κατάλαβες; Κατάλαβα να λες.

Ποιο είναι το χειρώτερο του υποβιβασμού για την ΑΕΚ; Να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία, σα να μην πήρε το μάθημά της για τον υποβιβασμό. Αυτό είναι το χειρώτερο. Να μη διδαχθεί από το πάθημά της.

Πριν 40 χρόνια είχε πέσει στη Β' κατηγορία της Αγγλίας η Μάντσεστερ. Έξη μόλις χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης. Μήπως εκείνος ο υποβιβασμός των “Μπέμπυδων” στάθηκε ο σπουδαιότερος λόγος της μετέπειτα κυριαρχίας τους στην Αγγλία και παγκοσμίως;

Και μη χειρώτερα για την ΑΕΚ! Το εννοώ πέρα για πέρα. Επειδή το φοβάμαι! Ότι η ΑΕΚ δεν θα πάρει χαμπάρι από το μάθημα. Το μεγαλύτερο μάθημα της Ιστορίας της. Και πώς να πάρει χαμπάρι όταν δεν αποδίδει τον υποβιβασμό στις δικές της αδυναμίες, στις ευθύνες των δικών της ανθρώπων. Δεν βοηθάνε την ΑΕΚ οι κατάρες στο κατεστημένο και τους αόρατους εχθρούς.