KΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Στις κηδείες δεν σηκώνει να κάνεις αστειάκια. Όταν η ΑΕΚ έφθασε να υποβιβαστεί και πολλοί ακόμα να μην το έχουν συνειδητοποιήσει, δεν μπορείς εσύ να κάνεις την πλάκα σου. Εσύ ο ξένος, ο μη αεκτζής. Σύμφωνοι. Ο αεκτζής, από την άλλη, δικαιολογείται στην πιο μαύρη στιγμή της Ιστορίας  της ομάδας του να φέρεται με κτηνωδία;

Ο άλλος, ο ξένος, γιατί να μην έχει το δικαίωμα να μισεί την ΑΕΚ, να αντιπαθεί του αεκτζήδες, διότι ο τύπος είναι προβληματικός, έχει ψυχολογικά προβλήματα, είναι ένας καραγκιόζης. Ο αεκτζής ξεπέρασε κι αυτός τα επιτρεπτά όρια.

Το έλεγε κάποιος ότι η ΑΕΚ δεν έπεσε ακόμα. 'Οτι την Τετάρτη όχι μόνο δεν θα την αφαιρέσουν βαθμούς για τη διακοπή του ματς με τον Πανθρακικό, αλλά θα της δώσουν βαθμούς όσους χρειάζεται, για να σωθεί. Είπαμε. Ο άλλος βρίσκει την ευκαιρία και παίζει με τον πόνο του αεκτζή. Και οι αεκτζήδες, λες και το γνώριζαν το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, έκαναν τα αίσχη τους στη Δεκελείας.

Ο δε γνωστός για τη γραφικότητά του αεκτζής αριστερός βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός πριν το ματς με τον Ατρόμητο τα έχωσε στον διαιτητή Τριτσώνη και κατήγγειλε ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο.

Σύμφωνοι. Κάποιοι στήνουν το πρωτάθλημα και κάποιοι αεκτζήδες έστησαν την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο αδύνατος καταφευγει στα έκτροπα

Για την ΑΕΚ ότι ήταν να γίνει, έγινε

ΑΕΚτζήδες της παληάς σχολής υπάρχουν πάντα