KΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξηγηθεί 15 εκ. και ζωντανά, σπαρταριστά, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Όχι, είπαν, τα 15 είναι πολλά, θα τα κάνουμε δέκα και καθαρίσαμε. Και ήδη βρέθηκε άνθρωπος που θα βάλει ένα δίφραγκο. Άρα, δεν έχουμε πρόβλημα, πάμε για οκτώ, Παναθηναϊκός είμαστε, όχι ΠΑΣ Γιάννενα.

Βεβαίως ο Παναθηναϊκός δεν έχει σχέση με τα Γιάννενα, διότι ο Χριστοβασίλης άμα λάχει ξηγιέται και Χαρτοβασίλης, προκειμένου να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για την Ευρώπη. Πόσα να χρειάζεται ο Αγιοβασίλης των Ιωαννίνων; Κάποια κατοστάρικα, ούτε ένα εκατομμύριο, για να καλύψει τα χρέη της ΠΑΕ, στην περίπτωση που βάλει ενέχυρο το συμβόλαιο για δύο χρόνια με τη NOVA.

Δεν είμαστε στην εποχή του Μπεθάνη και του Θωμά Μητρόπουλου όπου ο Μελισσανίδης μπουκάριζε στην ΕΠΟ και πλάκωνε τα χαστούκια. Για να πάρει στα σίγουρα την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός, που βιάζεται μάλιστα να δώσει το μπαράζ με την Ξάνθη, επειδή δήθεν ο ΠΑΣ δεν έχει δικαίωμα για Ευρώπη, θα πρέπει προηγουμένως να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Όχι με το στόμα, ούτε με τα παπαγαλάκια.