ΓΑΒΡΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ;

ΠΗΓΗ: Intime
 

Όλα δείχνουν, σύμφωνα με τον αποδυτηριάκια, ότι στην Σούπερ Λίγκα θα παραμείνει πρόεδρος και την προσεχή σαιζόν ο Γιάννης Μώραλης. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά. Είναι πρόεδρος για δύο χρόνια στη διοργανώτρια του μεγάλου πρωταθλήματος. Έχει τη σημασία του το γεγονός.

Η εκλογή του προέδρου της Σούπερ Λίγκας είναι πάντα διετής. Κανένας, όμως, δεν έκανε χρήση της διετίας. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Μώραλης, ο οποίος όμως θα μείνει. Αφού, βεβαια, ζητήσει από τις ΠΑΕ ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του, που τυγχάνει να είναι εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, θα διαφωνήσει. Γενικώς ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα, ο κύριος Παναγόπουλος συνήθως εναντιώνεται και σε αποφάσεις που είναι υπέρ της ομάδας του. Αυτή, τουλάχιστον, είναι η άποψη των άλλων εκπροσώπων των ΠΑΕ.

Για όνομα! Δεν αφήνω κανένα υπαινιγμό. Αυτό, δηλαδή, που κυκλοφορεί ότι ο Παναγόπουλος, ο πρώην της ΕΡΤ είναι κρυφογάβρος. Δεν κατάλαβα. Τι σημασία έχι αν πράγματι ο άνθρωπος ήταν οπαδός του Ολυμπιακού; Ο άνθρωπος είναι τεχνοκράτης. Που σημαίνει ότι και βάζελος να ήταν θα ασχολούνταν με τα συμφέροντα του Ολυμπιακού αν ήταν στην Σούπερ Λίγκα σαν εκπρόσωπος του Μαρινάκη.