ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΜΕΤΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ, ΣΟΥ ΔΙΝΩ"

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Μελισσανίδης ζήτησε από τον Τσέχο συνέταιρό του στον ΟΠΑΠ να μπει και στην ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Δεν το αποκλείω. Μόνο που αυτοί που μετέδωσαν την είδηση δεν μπορούν να μπουν στο μυαλό του τίγρη. Ο Τσέχος σήμερα είναι ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας διεθνώς. Ένα σημαίνον άτομο της παγκόσμιας οικονομίας. Ένας άνθρωπος του χρήματος. Πουλάει και αγοράζει χρήμα. Διαχειρίζεται απίστευτες ποσότητες χρήματος.

Το τελευταίο που θα σκέπτεται ο Μελισσανίδης είναι να ζητήσει ένα πακέτο για πάρτη της ΑΕΚ από τον Γίρι Σμετς. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Μιλάμε για μπίζνες, όχι για ελεημοσύνη. Δεν έχει η ΑΕΚ ειδικά από τον Τσέχο ανάγκη τα λεφτά του, όσο τα κονέ του. Τις διασυνδέσεις του από Ευρώπη μέχρι Κίνα, λεφτά που ταξιδεύουν με ρυθμούς ταχύτατους, από τη μία άκρη στην άλλη, που εύκολα τοποθετούνται εδώ κι εκεί, και το ίδιο εύκολα να αποσύρονται.

Μία ομάδα ποδοσφαίρου έτσι και νταραβεριστεί με τον Σμετς θα είναι σα να ανοίγει για πάρτη της ένας απέραντος ορίζοντας χορηγιών. Αυτό, όμως, δεν γίνεται σήμερα διότι ακόμα η ΑΕΚ δεν προσφέρεται έτσι ώστε να μπορεί να οφεληθεί απ’αυτήν και ο Σμετς.