ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΧΑΙΝΚΕΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Άκου να δεις τι έγινε με τον Γιουπ Χάινκες, που μετά τον τελικό του τσάμπιονς ληγκ θα αποχαιρετήσει τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Και όπως θα τα διαβάσεις , έτσι έγινε. Οι παληοί συμπαίκτες του, Φράντς Μπεκενμπάουερ και Κάρλ Χάινς Ρουμινίνγκε τον κάλεσαν να τα πουν ιδιαιτέρως. Και αυτό συνέβη πριν ανακοινωθεί η συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Δύσκολος άνθρωπος ο Χάινκες, απίστευτα εγωϊστής, μάλλον εγωπαθής, όλοι οι άλλοι έχουν άδικο, αυτός είναι αλάθητος, πήρε πρέφα τι επρόκειτο να ακούσει.

“Γιουπι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι, η ομάδα δεν είναι αυτή που θέλουμε, το παιχνίδι στα αποδυτήρια το έχεις χάσει, δεν τους έχεις κερδίσει τους παίκτες και αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για όλους και, για σένα και για την ομάδα, είναι να δώσουμε τα χέρια και να χωρίσουμε σα σύντροφοι”.

Να πω και το άλλο; Τα αφεντικά της Μπάγερν, τώρα που η ομάδα θα διεκδικήσει πάλι το τσάμπιονς ληγκ, με προπονητή αυτό το αγύριστο κεφάλι, τον Χάινκες, ίσως να το μετάνοιωναν που του έδειξαν την πόρτα εξόδου. Δεν το έχουν μετανοιώσει, όμως. Επειδή όλα τα λεφτά της Μπάγερν τα δίνουν με σιγουριά στον Γκουαρντιόλα.

Εδώ είμαστε και εδώ είσαστε. Ο άνθρωπος που θα δώσει το πιο χαστουκικό μάθημα στον Μουρίνιο θα είναι ο Γκουαρντιόλα. Σημειώστε το. Από την προσεχή κιόλας σαιζόν θα βρεθούν αντίπαλοι στην Ευρώπη.