ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Έφυγε για Ευρώπη ο Αλαφούζος να τακτοποιήσει το θέμα της αδειοδότησης, και στα Γιάννενα έχουν τρελλαθεί. Γιατί, σου λένε, οι Χριστοβασίληδες έτρεξε στην ΟΥΕΦΑ ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και τι είναι αυτά που μαγειρεύει; Πρέπει να κάνει μαγικά για να ξαναπάρει την αδειοδότηση και να παίξει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός στη θέση του ΠΑΣ Γιάννενα.

Το όργιο, σου λέω. Άσε τι λένε από το μπαλκόνι οι δύο πλευρές. Όλη η κομπανία του Παναθηναϊκού στην παρουσίαση του Αναστασίου και από την άλλη ο πρόεδρος του ΠΑΣ που πήγε αναστατωμένος χθες στην Σούπερ Λίγκα.

Εμείς θα παίξουμε στην Ευρώπη, όχι ο ΠΑΣ, το λένε πια και στα ίσα από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Παναγόπουλος, προσθέτει ο αποδυτηριάκιας, διαρρέει παρασκηνιακά ότι ο Χριστοβασίλης έκανε μία τραβηκτική κάποια κατοστάρικα από το ταμείο της ΠΑΣ Γιάννενα. Για σιγά.

Τι τον ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ σήκωσε 700.000, ακόμα και ένα εκατομμύριο. Αν είναι υπόλογος, κάπου, θα είναι στους μετόχους της ανωνύμου εταιρείας, άσχετο αυτό με την ανοικτή βέβαια ακόμα υπόθεση της αδειοδότησης.

Το ζόρι με τον ΠΑΣ είναι ότι χρωστάει. Κι άμα χρωστάς πώς να κάνεις νταηλίκια; Έτσι είναι. Ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ πληρώνει, άρα τον παίρνει να κουνηθεί. Το ίδιο και ο Μαρινάκης, δεν χρωστάει μία, έχει κάθε δικαίωμα να πει μία κουβέντα παραπάνω.

Γι'αυτό πήγε φουριόζος χθες στην Σούπερ Λίγκα ο Χριστοβασίλης και τελικά ακούστηκε με χαμηλούς τόνους για το θέμα της αδειοδότησης. Άλλο ότι έχει βάλει άνθρωπο να παρακολουθεί τις κινήσεις του Αλαφούζου για να δει πως θα μπαλώσουν το άνοιγμα των 15 εκ. του Παναθηναϊκού.