ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΕ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Εισαγγελέας στον ΟΠΑΠ να ψάξει τις χορηγίες. Αν κάποιες απ’ αυτές έχουν δοθεί χαριστικά. Σε κάποια ΜΜΕ, εφημερίδες, κανάλια και σία, που δεν δικαιούνται οικονομικής ενίσχυσης από τον ακόμα κρατικό ΟΠΑΠ. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα 27 εκ. που, πρόσφατα υπογράφτηκε η σχετική σύμβαση, να δοθούν στην σουπερ λίγκα.

Αποκάλυψη. Γιατί ο ΟΠΑΠ δίνει 27 εκ. στις ομάδες της σουπερ λίγκας; Επειδή η διοργανώτρια του πρωταθλήματος υπέκυψε στην κυβερνητική βούληση να αυξηθεί από την προσεχή σαιζόν ο αριθμός των ομάδων από 16 σε 18.

Φοβερά πράγματα. Αύριο, δηλαδή, για να βολευθούν κι άλλες ομάδες, για πολιτικούς λόγους, η σουπερ λίγκα μπορεί να ζητήσει κι άλλα λεφτά από τον ΟΠΑΠ. Αστείο. Με ιδιωτικό ΟΠΑΠ δεν γίνονται αυτά. Το μόνο που θα γίνεται είναι να πέφτει ατέλειωτο χρήμα στην ΑΕΚ. Έλα! Αστείο κι αυτό.

Υπ’ όψιν ότι πέρυσι όλες οι ΠΑΕ της σουπερ λίγκα τσοντάρησαν από 300.000 για τα έξοδα της διοργανώτριας. Επειδή ο Γερουλάνος, αυτός ο περίεργος που το έπαιζε υπουργός πολιτισμού, δεν έδωσε μία στη σουπερ λίγκα. Και από τα 27 εκ. που θα πάρουν φέτος, άντε να πάρει κάθε μία ΠΑΕ από εκατό χιλιάρικα. Δεν φθάνουν τα λεφτά. Είναι πολλά τα λειτουργικά έξοδα. Τα διοργανωτικά έξοδα των πρωταθλημάτων, επαγγελματικό και νέων.