Η ΑΕΚ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πηγή: Intime
 

Άσε τι λέει ο Σαμαράς. Και ο κάθε πρωθυπουργός, χθεσινός και αυριανός. Ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση. Είναι το μόνο παραμύθι που δικαιολογείται. Τι να σου πει; Ότι δεν γλυτώνουμε. Ότι έτσι, με τη ψυχή στο στόμα, θα πάμε για χρόνια. Ότι το μνημόνιο. Θα μας πίνει το αίμα στον αιώνα. Δεν λέγονται αυτά.

Και ο Παπανδρέου, λοιπόν, και ο Σαμαράς και ο μετά Σαμαράς πρωθυπουργός θα σου πει ότι τελειώνουμε, ότι τα δύσκολα περνάνε, ότι δεν θα βάλουμε άλλα χαράτσια, ότι σύντομα μπαίνουμε στην ανάκαμψη. Το ζήτημα είναι άλλο.

Γιατί η ΑΕΚ προχώρησε στην πτώχευση κι όχι η Ελλάδα. Ίδια η ιστορία είναι και οι δύο περιπτώσεις. Στο πατ κιουτ αποφάσισαν στην ΑΕΚ ότι η σωτηρία τους περνάει από την εκκαθάριση της εταιρείας. Η Ελλάδα, από την άλλη, και σε πείσμα σοβαρών και αξιόπιστων φωνών, τόσο Ελλήνων, όσο και ξένων, απέφυγε το καθεστώς της εκκαθάρισης, δηλαδή την χρεοκοπία και στα χαρτιά, αφού επί της ουσίας η χώρα είναι χρεοκοπημένη.

Σημειώστε το από τώρα. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Πρωταθλήτρια Γ' εθνικής η ΑΕΚ το 2014. Πρωταθλήτρια Β' εθνικής το 2015. Πρωταθλήτρια Σούπερ Λίγκας το 2016. Και θα έχει καθαρίσει οικονομικά με Μελισσανίδη η ΑΕΚ, όχι μόνον αγωνιστικά.