Ο ΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Σκέπτομαι δημοσιογραφικά. Τι θα πάθαινε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς των πλαιη οφ αν δεν ερχόταν στην Αθήνα, μαζύ με την αποστολή της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης; Σου λέω ότι το σκέπτομαι και πολύ δημοσιογραφικά.

Όλο και κάτι περισσότερο ξέρουν οι εφημερίδες και οι συντάκτες τους όταν παραμονές του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, έδιναν έμφαση στην παρουσία του Ιβάν. Δεν είναι μαλάκες οι δημοσιογράφοι. Ούτε απευθύνονται σε πίτουρες. Με Ιβάν ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, έγραφαν και το τόνιζαν.

Γι’ αυτό, σου λέω, ότι σκέπτομαι τι χειρώτερο θα πάθαινε ο ΠΑΟΚ με Ατρόμητο, αν δεν ταξίδευε στην αποστολή ο κύριος Σαββίδης;

Διώχνω τη δημοσιογραφική σκέψη και απλώνω τη σκέψη του αποδυτηριάκια κύριοι μαλάκες. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Δεν μ’ ενδιαφέρει, ναι, δεν μ’ ενδιαφέρει, αν έχει καλύτερους παίκτες, αν έχει καλύτερη ομάδα, άλλο το ένα άλλο το άλλο, διότι και με καλύτερους παίκτες δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνεις καλύτερη ομάδα. Αυτό που είδα είναι ότι ο ΠΑΟΚ στο πρώτο πλαιη οφ δεν έπαιξε καλά. Έπαιξε τόσο καλά όσο να καταφέρει να χάσει.

Ποιος Ιβάν! Δεν έχετε καταλάβει, κύριοι μαλάκες. Η δουλειά του Ιβάν δεν είναι μόνον τα λεφτά του. Να πληρώνει μοναχά. Αν συμβαίνει αυτό τότε είναι επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ. Γιατί είτε είναι κορόιδο, που κάνει μπαμ από μακρυά ότι δεν είναι κορόιδο. Είτε…για άλλα κόλπα αγόρασε τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όποιος θα είναι αυτός, είναι για να δουλεύει προπονητικά, κύριοι μαλάκες. Ο ποδοσφαιριστής για να για δουλεύει ποδοσφαιρικά. Ο ιατρός της ομάδας για να δουλεύει ιατρικά. Ο δε μεγαλομέτοχος, να σας δώσω την αποκάλυψη, για να δουλεύει επιχειρηματικά. Ακριβώς. Είναι δουλειά το επιχειρείν.

Έχω την υποψία ότι, τουλάχιστον όπως έχει δείξει μέχρι τώρα, ο Ιβάν το τελευταίο που έχει στο ποντιακό του κεφάλι είναι να βάλει τον κώλο του κάτω και να ασχοληθεί επιχειρηματικά, δηλαδή δημιουργικά με τον ΠΑΟΚ. Μιλάω για το αφεντικό ελληνικής ΠΑΕ που περισσότερο από κάθε άλλον έχει συναντηθεί έτσι κι αλλοιώς με τον Έλληνα πρωθυπουργό.