Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Θα το πω στα γρήγορα και απότομα. Ο Αλαφούζος θα το φάει το κεφάλι του, έτσι όπως πολιτεύεται με τους βετεράνους. Πιό σωστά, έτσι όπως έχει παραδοθεί στους βετεράνους.

Δεν παίζω του είπε ο Σαραβάκος και ήταν κατηγορηματικός. Φοβερά πράγματα. Δεν αναλαμβάνω καμμία ευθύνη, κανένα πόστο ξεκαθάρισε ο Σάρα, δεν φύγει απο γενικός αρχηγός ο Κωνσταντίνου. Έτσι το βλέπει ο Δημητράκης. Δεν θα αποδώσω έργο αν έχω στα πόδια μου έναν άνθρωπο με τον οποίον δεν μπορώ να συνεργαστώ. Ανθρώπινο αυτό. Δεν θα δουλέψει η χημεία μας.

Βρε αμάν, βρε ζαμάν ο Αλαφού, τίποτα ο Σαραβάκος. Τελικά δόθηκε υπόσχεση στον Δημητράκη ότι θα τελειώσουν τον Μπίλυ την επόμενη κιόλας μέρα του μπαράζ στην Νέα Σμύρνη με την Ξάνθη.

Και χθες το βράδυ, τελικά, εμφανίστηκε ο Σαραβάκος με τον δικηγόρο του για να υπογράψει το κοντράτο. Αυτό δεν άρεσε καθόλου. Με τον δικηγόρο του; Πες απο ζήλεια για το ποσό χρημάτων που θα αμείβεται, οι άλλοι βετεράνοι ήπιαν το αμίλητο νερό. Σου λέω έχασαν το χρώμα τους.

Ο Σαραβάκος, όμως, απο την πρώτη στιγμή ήταν σ' αυτό ξεκαθαρισμένος. Όχι, δηλαδή, να συμφωνήσουμε μόνο με το στόμα. Αγαπάμε τον Παναθηναϊκό, όμως είμαστε επαγγελματίες. Και πρέπει να λειτουργούμε επαγγελματικά. Και εμένα του Σαραβάκου τα 1500 ευρώ που παίρνει το μήνα ο Κωνσταντίνου δεν μου λένε τίποτα. Άλλο ότι ο Βασίλης υπογράφει έναντι του προέδρου.

Αν, δηλαδή, γίνει η στραβή, κάποιο μπέρδεμα, δεν θα πάρουν με τις χειροπέδες τον Αλαφούζο, αλλά τον Κωνταντίνου και θα χρειαστεί να φοράει σακκάκι εκείνη την ημέρα. Ο Αδαμίδης είχε το μπλέϊζερ στους καρπούς των χεριών του για να μη φαίνονται τα βραχιόλια.

Το επαναλαμβάνω και θα με θυμηθείτε. Οι παλαίμαχοι θα τον ρίξουν σε λακούβα τον Αλαφούζο. Και δεν θα φταίει κανένας Σαραβάκος, ούτε Κωνσταντίνου. Άλλοι θα την κάνουν τη ζημιά. Κάποιοι, ονόματα δεν λέμε, είναι έξω φρενών, επειδή θα παίρνει, τόσα, πόσα; ο Σαραβάκος. Και επειδή η διοίκηση δεν ξηγιέται σωστά στον Κωνσταντίνου που έδωσε τα πάντα στον Παναθηναϊκό, που έπεφτε στην λάσπη για να μην μπαίνει η μπάλλα περισσότερες απο έξη φορές στο 6-0 του Ηρακλή.