ΔΙΠΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑθΗΝΑΙΚΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τελικά ο αποδυτηριάκιας έκανε λάθος. Δεν θα πω ότι έδωσα μισή την είδηση. Όχι, κύριε, λάθος έκανες. Όλες οι ΠΑΕ της σούπερ λίγκα κλήθηκαν απο την ΕΠΟ αύριο Δευτέρα για το καυτό ζήτημα της αδειοδότησης. Όλες. Άλλο ότι κάποιες , που δεν έχουν πρόβλημα, ούτε καν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση. Να κάνουν τι;

Αυτές που σίγουρα θα πάνε να δώσουν εξηγήσεις, να “αντικρούσουν”, όπως λένε οι νομικοί, με επιχειρήματα και να διεκδικήσουν την αδειοδότηση είναι εκείνες οι ΠΑΕ που είναι μέσα στο πρόβλημα. Κι αυτές οι ΠΑΕ είναι οι Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Αρης, Πανιώνιος, Πανθρακικός, όπως ήδη τις χαρακτηρίζει “προβληματικές” η ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ, δηλαδή, στο ειδοποιήτήριο που σου στέλνει αναφέρει π.χ. ότι έχεις πρόβλημα, κύριε Παναθηναϊκέ και Πανθρακικέ. Ο Ατμόμητος π.χ., ο Ολυμπιακός, η Ξάνθη δεν έχουν πρόβλημα. Δεν τρέχει τίποτα και να μην πάνε στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός. Αν δεν αδειοδοτηθεί κινδυνεύει την προσεχή σαιζόν να έχει περιορισμένες δυνατότητες να διακριθεί αγωνιστικά. Επειδή χωρίς αδειοδότηση και  του κόβεται ο δρόμος για την Ευρώπη, και δεν μπορεί να κάνει κάποιου μπάτζετ μεταγραφές. Πρόβλημα σοβαρό αν δεν ενισχυθεί σε παίκτες ο Παναθηναϊκός.

Κι αυτό που έχω ξαναγράψει. Ο χρόνος έληξε στις 31 Μαρτίου. Τρέχουμε ήδη, τυπικά, την “προσεχή” σαιζόν.

Τι θα γίνει; Θα δώσει η ΕΠΟ την αδειοδότηση στις πέντε ΠΑΕ που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα κύπελλα Ευρώπης. Κι αυτές τις πέντε, όχι όλες της σούπερ λίγκα θα τις ελέγξει η ΟΥΕΦΑ.