ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Έτσι θα κτιστεί η νέα ΑΕΚ, σου λένε. Πως δηλαδή; Οι άνθρωποι έχουν άγρια μεσάνυχτα. Όπως το λέω. Στην Ελλάδα δεν το ξέρουν το έργο. Επειδή, δηλαδή, μια ομάδα έχασε το πρωτάθλημα, αυτό σημαίνει ότι ξέρει να κτίσει ομάδα για να το πάρει; Αυτά είναι για τους φλούφληδες. Φλούφληδες να τα λένε, να τα γράφουν, φλούφληδες να τα διαβάζουν.

Έπεσε η ΑΕΚ. Θα παίξει ερασιτεχνικό. Και είναι επόμενο να επανέλθει στην Α' Εθνική σε δύο χρόνια και όπως έγραψε ο αποδυτηριάκιας και το πήραν άλλοι και το αναμασάνε να βγει πρωταθλήτρια το 2016. Και πώς βρε αγράμματοι θα κτισθεί η νέα ΑΕΚ; Όχι βέβαια με παληά υλικά, με τις γνωστές πρακτικές και με πλάνο άγνωστο(!) στην Ελλάδα.

Ασχολούνται οι εφημερίδες με τις μεταγραφές του Γεωργέα και του Καφέ. Καλοί και απαραίτητοι είναι οι έμπειροι παίκτες στο ερασιτεχνικό, θα βοηθήσουν στην άνοδο στη Β' Εθνική, όμως ουδεμία σχέση έχει η προσθήκη παικτών αξίας και κάποιας ηλικίας με πλάνο ανοικοδόμησης ομάδας.

Το ξαναλέω. Ουδείς, ναι ΟΥΔΕΙΣ στην Ελλάδα έκτισε ομάδα. Αυτό το έργο είναι εντελώς άγνωστο στο εγχώριο ποδόσφαιρο, για να ξέρουμε τι λέμε. Θέμα τύχης, συγκυρίας που κάποτε μια ομάδα για κάποιους μήνες, για μια σαιζόν, έπαιξε μεγάλη μπάλλα. Άλλο αυτό και άλλο κτίζω ομάδα για μια πενταετία π.χ. Κι αυτό, δεν απαιτεί μόνο το χρόνο του, και τη γνώση της δουλειάς, αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους.