ΤΑ ΑΧ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΧ ΤΟΥ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥ ΠΑΟΚ

 

Είσαι μαλάκας σα γιατρός να ξεκινήσεις θεραπεία στον ασθενή, περιοριζόμενος μονάχα στα συμπτώματά του. Πρέπει να ακούσεις και τι σου λέει ο άρρωστος στο κρεββάτι. Τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ; Φοβερά πράγματα. Δεν υπάρχει γιατρός. Αυτό είναι το δράμα του ΠΑΟΚ. Ο ασθενής το λέει, το ξαναλέει “Δεν μπορώ”, “Υποφέρω”, “Κάντε κάτι...”, και δεν υπάρχει άνθρωπος να τον ακούσει.

Τι περισσότερο να κάνει ο ΠΑΟΚ; Έχασε από τον Αστέρα, με κάτω τα χέρια. Χάνει στην Τούμπα και από τον ΠΑΣ. Τι άλλο θέλουν εκεί όλοι οι παρατρεχάμενοι του Σαββίδη για να “ακούσουν” τα αχ και τα βαχ του ανήμπορου ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ΠΑΟΚ. Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν έχει τύχη να σταθεί σα μια υγιής και διεκδικητική δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. “Θέλω βοήθεια” είπε στον ΠΑΟΚ και στην Τρίπολη και σήμερα στην Τούμπα. “Κάντε κάτι, να σηκωθώ να περπατήσω, να τρέξω, να πολεμήσω...”.

Και τι βλέπει ο φουκαράς ΠΑΟΚ; Πρωτοσέλιδα να παρελαύνουν μπροστά του και να του λένε “Είσαι γίγαντας, σήκω όρθιος, πάρε το κρεββάτι σου και περιπάτει...”. Τον δουλεύουν τον ΠΑΟΚ οι σκιντζήδες.