ΞΕΡΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ;

 

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει ευθύνη για το νταμπλ ήττας του ΠΑΟΚ στα πλαίη-οφ. Δεν είμαι επιεικής, όπως δεν είμαι παράλογος. Από σήμερα, όμως, ναι, από σήμερα, όχι από την επομένη της απόλυσης του Δώνη, άρχισε να μπαίνει στο στόχαστρο της ανελέητης κριτικής ο Ιβάν. Τα ψέμματα τελείωσαν. Ο χρόνος πίστωσης έληξε. Που σημαίνει ότι δεν μπορεί να το παίζει ο εμίρης του ΠΑΟΚ. Εγώ δίνω λεφτά και μη με βαράτε.

Παρένθεση. Έχουμε απαιτήσεις από τον ΠΑΟΚ. Χάσαμε την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου είναι ανέκδοτο, μη συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να παριστάνει την Μάρθα Βούρτση.

Άσε τι λέει ο Αλαφούζος για τη διαιτησία. Έχει άποψη και ο αποδυτηριάκιας. Βεβαίως, ελέγχεται η σακούλα στη διαιτησία. Και, βεβαίως, τον έλεγχο δεν τον έχει ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο ΠΑΟΚ. Αν, όμως, δεν είχε προστατευθεί σε κάποια ματσάκια ο Παναθηναϊκός, θα είχε υποβιβασθεί, όπως η ΑΕΚ. Αντίθετα, η ΑΕΚ κυνηγήθηκε σε κάποια στοχευμένα παιχνίδια από τη διαιτησία.

Τα γεγονότα είναι γεγονότα. Τι θέλω να πω; Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, για τον Σαββίδη. Δεν νομίζω ότι αγόρασε την ομάδα ο Ιβάν για να καταγγείλει τον έλεγχο της διαιτησίας από τον Μαρινάκη. Ούτε για να πάρει αυτός το παρασκήνιο της διαιτησίας.

Αυτό που περιμένουμε από τον Ιβάν δεν είναι μόνον να βρει τον τρόπο να παίζει στα ίσα η σφυρίκτρα του πρωταθλήματος, αλλά να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ σα να είναι, που είναι πολυκατάστημα, όχι ένα περίπτερο γειτονιάς.