ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΝΑ'ΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ

 

Πώς το ξέρω εγώ ότι ο Αλαφούζος δεν θέλει να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός! Το εννοώ αυτό που γράφω. Οι κανονισμοί είναι σαφείς. Η ομάδα που προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, δηλαδή στην Β' εθνική. Γιατί, δηλαδή, να μη συμφώνησε τελικά με την πρόταση του αποδυτηριάκια ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Θυμίζω ότι πριν ακόμα υποβιβαστεί η ΑΕΚ είχα γράψει και ο Παναθηναϊκός να βρει τρόπο να φύγει από τη σούπερ λίγκα και να αφήσουν μόνο του τον Μαρινάκη να παίρνει και τυπικά το πρωτάθλημα. Τι είναι αυτό που έκαναν με τη μήνυση για τις κακές διαιτησίες; Προκαλούν την εφαρμογή του νόμου όταν αγνοούν την αθλητική δικαιοσύνη.

Δεν μου κάθεται λογικό ο Παναθηναϊκός να περιμένει δικαιοσύνη από τα πολιτικά διακστήρια. Ακόμα και άρρωστος βάζελος να είναι ο δικαστής δεν μπορεί νομικά να στηρίξει μία απόφαση με την οποία θα εκτιμά σαν ύποπτη μία διαιτησία.

Όταν, λοιπόν, κάνει μήνυση ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο, παρά ότι ο Αλαφού αποζητά “ένδοξο” υποβιβασμό.