ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣ

 

Έχει την ιδιαίτερη σημασία του αυτό που από την ΕΠΟ ζήτησαν να κάνει απαραιτήτως ο Χριστοβασίλης του ΠΑΣ Γιάννινα. Να κλείσει, δηλαδή, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Μη γίνει, δηλαδή, το βάζω λεφτά στο ταμείο της ΠΑΕ και τα παίρνω πίσω.

Είχε βάλει τα 1,6 εκ. ευρώ ο Βγενόπουλος για την Α.Μ.Κ. του Παναθηναϊκού, και επειδή δεν έβαλαν και όλοι οι άλλοι μεγαλομέτοχοι, εκτός του Παύλου, ζήταγε πίσω το πακέτο από την Τράπεζα Πειραιώς. Εκεί ήταν ο ειδικός λογαριασμός.

Ο Σάλλας δεν τα έδινε τα λεφτά, διότι ήδη ήταν χρεωμένος σα δανειολήπτης ο Παναθηναϊκός. Επεκράτησε, τελικά, το “τραπεζικό φιλότιμο” ανάμεσα στους δύο τραπεζίτες, και η Πειραιώς παρεκράτησε μόνο γύρω στα 300 χιλιάρικα. Δεν λέω ποτέ, αυτή είναι η τακτική μου, λεπτομέρειες για να μη προδίδω τις πηγές μου.

Γι'αυτό και ο Θανάσης έλεγε και ξανάλεγε ότι τα φάγατε τα λεφτά του αδελφού μου, διότι το ποσό του Παύλου δεν επεστράφη, όπως με τον Βγενό. Μέχρι που ανέβαινε στο τραπέζι ο Θανάσης, λόγω ύψους, για να τον ακούν όλοι στο συμβούλιο, όταν διαμαρτυρόταν για το πακέτο.

 Διαβάστε ακόμα:

Τα ινδιάνικα τσαλιμάκια του Παναθηναϊκού

Οκέυ για Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα