ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΒΑΝ

ΠΗΓΗ: Intime
 

“Δεν γεννήθηκε άνθρωπος που να μη ξευτυλιστεί στο ποδόσφαιρο”. Η κουβέντα ανήκει στον Μελισσανίδη και την είχε διατυπώσει εν είδει φιλοσοφικού αποφθέγματος. Να τη μεταφράσω την ιστορικής αξίας ατάκα, διότι πράγματι είναι απαραίτητο πριν την αναλύσουμε, διότι πάει κουτί στον Ιβάν Σαββίδη.

Δεν μιλάει ο Μελισσανίδης για προπονητές και ποδοσφαιριστές, αλλά για παράγοντες και αναφέρεται ειδικώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε λέει ότι είναι απίθανο να μη φάει μπινελίκια ο πρόεδρος της ομάδας. Μιλάει για ξευτυλισμό. Κάποιος, δηλαδή, σοβαρός άνθρωπος, όπως και επιτυχημένος, στην εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο να φανεί ότι είναι τρόμπας, της πλάκας ιστορία.

Έγιναν τόσο γρήγορα όλα με τον Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος έχει πάθει ζημιά. Κάτι πρέπει να κάνει. Αν συνεχίσει να ρετάρει ο ΠΑΟΚ τότε τον Ιβάν τον Τρομερό θα τον πάρουν στο ψιλό. Αυτός είναι ο αρχηγός, όχι ο Βρύζας, ούτε ο Ζαγοράκης. Καλά, δεν μιλάμε για τον άλλον τον Ρώσο και την Ρωσίδα, ουδείς θα ασχοληθεί μαζύ τους. Τα σκάγια όλα θα παίρνουν τον Ιβάν.