ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Θέλουν ξύλο οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Γι'αυτό που έκαναν στην Τρίπολη, να κερδίσουν τον Αστέρα, είναι ασυγχώρητοι. Μιλάμε για χοντρή ζημιά. Δεν έχω άλλη εξήγηση, παρά μόνον ότι σαμποτάρουν τον Ιβάν Σαββίδη. Κι όλο το σχεδιασμό του επιτελείου για να κτισθεί ο νέος ΠΑΟΚ. Χωρίς πλάκα. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε στον ΠΑΟΚ.

Στην πραγματικότητα ο Αστέρας είναι ο κυπελλούχος 2013, αν λάβεις υπ'όψιν τον τρόπο που έχασε στον τελικό από τον Ολυμπιακό. Επίσης, ο Αστέρας με το σπαθί του απέκλεισε στο κύπελλο τον ΠΑΟΚ. Και αναρωτιέσαι. Ο ΠΑΟΚ, που έχασε στην Τούμπα και από τον ΠΑΣ Γιάννενα, γαμώ το στανιό, έχει ή, δεν έχει πρόβλημα; Έχει.

Τι πρέπει να γίνει αφού ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστικό πρόβλημα; Πού το έσερνε, δηλαδή, το αγωνιστικό του πρόβλημα και γι'αυτό ο Δώνης είχε συναποφασίσει με το αφεντικό, με τον Ιβάν, να κτίσουν τον νέο ΠΑΟΚ.

Τώρα, με το 2-1 στην Τρίπολη θα υπάρξει μπέρδεμα. Μιλάμε για μία ανακατωσούρα, που είναι δύσκολο να βρεθεί η άκρη. Εκτός κι αν δουλέψει το λούκι το παλαιοκομματικό. Η ομάδα έχει φόντα, όμως χρειάζεται να τους στριμώξουμε τους παίκτες, να τους φοβερίσουμε, για να παίξουν τη μπάλλα τους.