ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;

 

Να σου πω εγώ τι περιμένω. Όχι την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού. Αδιαφορώ γι'αυτό το θέμα. Εμένα μ'ενδιαφέρει άλλη δικαίωση του Παναθηναϊκού, που θα είναι και νίκη του ποδοσφαίρου. Να δικαιωθεί η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για τις στημένες διαιτησίες. Αυτό μπορεί να το πετύχει ο Παναθηναϊκός; Τότε ο Αλαφούζος θα γίνει ήρωας. Θα τον παραδεχθεί όλη η Ελλάδα. Ίσως, ίσως και κάποιοι γάβροι.

Δεν έχει σταματήσει να υποστηρίζει με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία ο Αλαφούζος ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται στα ίσα. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Ισχύει από αρχαιοτάτων χρόνων. Έτσι ήταν πάντα. Με τις ευλογίες των φιλάθλων. Βέβαια. Όλα τα πρωταθλήματα είναι βρώμικα.

Πάντα ο πρωταθλητής το έπαιρνε αλεπουδιάρικα. Και όλοι βλέπουνε το ίδιο. Οι οπαδοί, όμως, που έπαιρναν το πρωτάθλημα έκλειναν τα μάτια, άσε ότι κάποιοι απ'αυτούς το φχαριστιόντουσαν να το έπαιρναν βρώμικα, όλοι οι άλλοι ήταν στη διαμαρτυρία.

Με τα χρόνια, όμως, κάπου άρχισε να αηδιάζει ο άλλος με τις στημένες διαιτησίες. Φτάνει πια, ρε. Μάλιστα. Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτή η βιόλα. Μάλιστα. Και ερχόμαστε στον Αλαφούζο. Που πριν εξυγιάνει τον Παναθηναϊκό θέλει να εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με μηνύσεις. Και μπόλικο θέατρο.