ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δεν πάει έτσι. Να είναι πρώτος ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά και τη δεύτερη αγωνιστική των πλαίη-οφ και πριν δώσει το τρίτο ματς, να σου λένε “Δεν βγαίνεις Ευρώπη”. Τι σόι εξήγηση είναι αυτή; Στη ζούγκλα των Μάου Μάου, σε χώρα κανίβαλων δεν θα γινόταν αυτό. Τότε γιατί παίζουνε;

Πηδάει ο άλλος, την έχει στην αγκαλιά του την κυρία κι εσύ, πριν τελειώσει, τον κόβεις στη μέση. Τι είναι αυτό; Παρένθεση. Παρενθεσάρα. Γεγονός αληθινότατο, διεπράχθει στη φυλακή της Κέρκυρας, πριν από 35 χρόνια.

Ο αρχιμαφιόζος της φυλακής, ο γενικός κουμανταδόρος είναι αδελφή. Άντρας βαρύμαγκας, κατάδικος αυτός, ήταν ο γαμάω, όπως σε κάθε φυλακή αναδεικνύεται κάποιος φυλακισμένος σαν ο αρχινταραβεριτζής ανάμεσα σε φυλακισμένους και δεσμοφύλακες. Τίποτα δεν γίνεται, δεν το συζητάμε για τη μαύρη αγορά, χωρίς να περνάει από το χέρι του.

Πριν συνεχίσω το τονίζω ότι πρόκειται περί πραγματικού, όχι μυθιστορηματικού γεγονότος. Ο έτσι, λοιπόν, στην Κέρκυρα γούσταρε έναν πιτσιρικά φυλακισμένο και τον κάλεσε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο κελί του. Την στιγμή της πράξης ο νεαρός όταν είχε φτάσει στο φόρτε του, του βγήκε αυθόρμητα μία φράση με τέσσερις λέξεις, “Σε γαμάω, πούστη μου...”.

Ο αρχηγός της φυλακής, η αδερφάρα, δεν είπε τίποτα, δεν έκανε τίποτα, τον άφησε στον άλλονα να τελειώσει, δεν τον διέκοψε και μετά... Μετά του πήρε τη ζωή με μία λάμα. Με πηδάς, ρε, αλλά ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να με αποκαλείς “πούστη”;

Σε ρωτάω. Πώς να παίξουν μπάλλα οι παίκτες του ΠΑΣ, μετά τις δύο νίκες, όταν τους λένε Τζάμπα κομπιάζετε..., σερί νίκες να κάνετε δεν βγαίνετε Ευρώπη”. Να μην το επαναλάβει και του χρόνου αυτό η ΕΠΟ. Πρώτα οι αδειοδοτήσεις και μετά τα πλαίη-οφ.