ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Είναι φανερό ότι ο Μελισσανίδης, δεν ασχολείται με την ομάδα. Σ'αυτή την πρώτη φάση υπάρχουν άλλες, πιο σημαντικές, πιο κρίσιμες προτεραιότητες, που θα προδιαγράψουν το μέλλον της ΑΕΚ. Ποιος, λοιπόν, θα είναι ο προπονητής, ποιοι οι παίκτες της γκρεμισμένης αγωνιστικά ΑΕΚ είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει αργότερα. Όχι τώρα.

Δεν αφήνω κανέναν υπαινιγμό για τον Δέλλα. Τα ίδια θα έγραφα κι αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του βετεράνου. Αυτόν βρήκε ο Μελισσανίδης, μ'αυτόν πορεύεται, κατ'αρχήν. Άσε ότι σε καθαρά προσωπικό, ανθρώπινο επίπεδο, ο τίγρης έχει μία αδυναμία στον Τραϊανό Δέλλα. Όπως αισθάνεται μία ιδιαίτερη σχέση με κάθε παίκτη που ο ίδιος ο τίγρης είχε φέρει στη Φιλαδέλφεια. Θυμίζω ότι τον Δέλλα τον είχε κάνει μεταγραφή στην ΑΕΚ από την Ιταλία. Κι ήταν πολύ περήφανος όταν τον έκλεισε. Και στον πρώτο που μίλησε ότι επιδιώκει την απόκτηση του ψηλού ήταν ο Γιώργος Σκρέκης.

Δεν μπορεί να κριθεί σαν προπονητής ο Δέλλας. Δεν έχει δουλέψει πουθενά. Ούτε, άλλωστε, η ΑΕΚ του Δημητρέλου τον κάλεσε να αναλάβει την ομάδα επειδή είναι προπονηταράς. Τον κάλεσε επειδή είναι αεκτζής, έχει κύρος σαν άτομο, και επιβολή στους παίκτες.

Τι λέμε τώρα; Το αυτονόητο. Ό,τι βλέπουμε σήμερα στην ΑΕΚ είναι μόνον για σήμερα.