ΠΑΡΘΕΝΑ Η ΑΕΚ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΗ

 

Το κορίτσι έβλεπε αγόρι και το μάτι της πήγαινε κατ'ευθείαν στα αχαμνά του. Για όσους δεν γνωρίζουν τη λέξη να τη μεταφράσω στα ελληνικά. Στα γεννητικά όργανα.

Δεν κρατιότανε το κορίτσι, που λες. Δεν μαζευότανε. Βιάζομαι να πω ότι μιλάμε για την ΑΕΚ. Μην τα πιάνουμε όλα στο εύκολο. Να βλέπουμε τα πράγματα και από τη δύσκολη, τη σκληρή πλευρά της. Όσο αντέχουμε.

Όποιος ήθελε την έπαιρνε την κοπελλιά, που ήταν και μπάνικη, και πλουσιοκόριτσο, από σπίτι που λέμε, με γαλλικά και πιάνο. Και ποιος δεν πέρασε από επάνω της. Ο πατέρας της, η οικογένειά της, οι συγγενείς όλοι, με το δίκαιο τους ήθελαν να την αποκαταστήσουν. Κι αυτό θα γινόταν μόνον μ'ένα καλό γάμο. Πώς, όμως, να βρεθεί ένας σόι γαμπρός γι'αυτό το πορνίδιο;

Κάποιος πονηρός πέταξε την ιδέα. Να την ράψουμε! Τι θες να πεις; Να της κάνουμε παρθενοραφή. Δεν θα πάρει πρέφα ο γαμπρός ότι το κορίτσι ήταν η πολυξεσκισμένη. Ο γαμπρός είναι ο μαλάκας της ιστορίας μας. Και επειδή μιλάμε για την ΑΕΚ ο γαμπρός είναι το κράτος.

Τι λένε όλοι; Πως το καλύτερο για την ΑΕΚ ήταν που υποβιβάστηκε κι ακόμα καλύτερα που δεν θα παίξει στην Β' εθνική. Θα γλυτώσει χρέη. Έτσι, ε; Δεν διαφωνώ. Αυτό είναι το καλύτερο για την ΑΕΚ. Όχι, όμως, γι'αυτούς που θα χάσουν τα λεφτά τους.

Τον Τσοχατζόπουλο τον φουκαρά τον έχουν καταξευτυλίσει για τις μίζες που άρπαζε. Πολύ καλά του κάνανε. Και θα χειροκροτούσα αν τον ξεβρακώνανε τον Άκη στο Σύνταγμα. Αν τον δένανε σε γαϊδούρι, όπως κάποτε έτσι διαπομπεύανε τον άτιμο. Οι υπεύθυνοι, και δεν είναι μόνον ο κύριος Μάκης Ψωμιάδης, είναι κι άλλοι κύριοι, που φταίνε για την κακή οικονομική διαχείρηση στην ανώνυμη εταιρεία της ΑΕΚ, θα περάσουν στο ντούκου; Δεν τρέχει τίποτα, δηλαδή.

Το τελευταίο. Καλό, πολύ καλό που η ΑΕΚ θα παίξει στο ερασιτεχνικό. Η ντροπή μένει, όμως. Οι αεκτζήδες την έρριξαν την ΑΕΚ, όχι το ΝΑΤΟ, ούτε οι Γερμανοί. Οι αεκτζήδες την κατέστρεψαν οικονομικά την εταιρεία, όχι οι γάβροι, ούτε το κράτος.