ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

 

Ο Αλαφούζος γιατί δεν έστειλε την επιστολή στον Σαμαρά, όπως έκανε ο Χριστοβασίλης των Ιωαννίνων, για την αδειοδότηση, ρωτάω. Επειδή ο σκάϋ είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι όταν πήραν τηλέφωνο τον Μπαλτάκο τους είπε “Στείλτε καλύτερα την επιστολή στον Κουβέλη”. Έλα, πλάκα κάνουμε.

Ήδη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλαν την Παρασκευή το φάκελλο στην ΕΠΟ. Τι να λένε, τι να λένε... Κι αν αυτά που λένε από πλευράς Αλαφούζου θα πιάσουν τόπο σε δεύτερο βαθμό. Δεν το νομίζω, λέει ο αποδυτηριάκιας. Πάντως, αποκαλύπτω, ότι στον Παναθηναϊκό, όσο και να μην είναι σίγουροι για πάρτη τους, έχουν σπάσει ένα πονηρό χαμόγελο για την επιστολή Χριστοβασίλη στον Σαμαρά. Φως φανάρι, σου λένε, δεν είμαστε απο χωριό, ο χοντρός δεν έχει τα πεντακόσα. Τι σημαίνει αυτό;

Από την επιτροπή αδειοδότησης του Χριστοβασίλη του ξηγήθηκαν ωραία. Άσε το παραμύθι, χοντρούλη, με τις χορηγίες που ΘΑ πάρεις από τους παραγωγούς πορτοκάλια, βερύκοκα, αυτά μας τα έχουν πει κι άλλοι. Βάλε εσύ τα 500 χιλιάρικα, να γίνει εισροή στο Μ.Κ. κανονικά και έχεις καθαρίσει, είσαι οκέυ.

Αντί να πανηγυρίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣ, τι έκανε; Έστειλε γράμμα στον πρωθυπουργό. Άρα; Δεν έχεις τα πεντακόσα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί θα 'ναι ύποπτος ο πρωθυπουργός