ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

ΠΗΓΗ: Intime
 

Παοκάρα. Αφού μετακέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης η ομάδα ησύχασε. Η περιπέτεια και η αμφισβήτηση ανήκουν στο παρελθόν. Ο δρόμος για την πρωτιά στα πλαίη-οφ είναι ορθάνοικτος και μαζί και το ταξίδι για το τσάμπιονς ληγκ. Και με προπονητή τον Γεωργιάδη, λέω εγώ. Γιατί, όχι; Μια χαρά παιδί είναι, και παοκτζής, και το σπουδαιότερο μαζύ του η ομάδα δεν άργησε να φτάνει στις νίκες.

Γιατί, λοιπόν, να συνεχίσουν το ψάξιμο για προπονητή; Ξέρουν που θα πέσουν; Δεν ξέρουν. Και πιθανόν αν δεν περπατάει με τον νέο προπονητή, τον ξένο προπονητή, να μη φταίει αυτός. Πότε να προλάβει να προσαρμοστεί στα χούγια του του ΠΑΟΚ και τις λακούβες του ελληνικού πρωταθλήματος; Μια χαρά βολεύεται ο ΠΑΟΚ με τον Γεωργιάδη.

Στο φινάλε ο ΠΑΟΚ δεν πάει για πρωτάθλημα. Γνωστά αυτά. Το πρωτάθλημα όπως έχει πει ο Ιβάν είναι καπαρωμένο στον Ολυμπιακό. Το στημένο πρωτάθλημα. Δεν κατάλαβα. Ο ξένος προπονητής θα το ξεστήσει το πρωτάθλημα; Κομματάκι δύσκολο. Και αφού η ομάδα μετά και τη δεύτερη νίκη επί του Αστέρα ξαναπατάει στα πόδια της δεν χρειάζεται κανένα κτίσιμο. Ούτε γκρέμισμα, ούτε κτίσιμο.