ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΙΑΝΟΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Αφού είναι μεγάλος ο Παναθηναϊκός να στηριχθεί στις δυνάμεις του. Τελειώσαμε. Ο μεγάλος δεν έχει ανάγκη κανέναν Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο και Γιαννακόπουλο. Τελειώσαμε. Αυτά όφειλε να τα ξεκαθαρίσει ο Αλαφούζος κι όχι στο όνομα του Παναθηναϊκού, του μεγάλου Παναθηναϊκού, να κυκλοφορεί με το ζητιανόξυλο. Δώστε ό,τι έχετε ευχαρίστηση, κύριε Πολέμη, κύριε Ζολώτα, κύριε Ξυλά. Ποιοι είναι όλοι αυτοί;

Αξιοπρεπέστατοι και ευγενικοί κύριοι είναι. Και λοιπόν; Γιατί να έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός τους Βαρδινογιάννηδες και Βγενοπουλοπατέρες και μην έχουν αυτοί ανάγκη το brand του Παναθηναϊκού; Όσο κακό έκαναν οι λεφτάδες, έκαναν. Από εδώ και πέρα θα μετρήσει η δύναμη, η αληθινή κι όχι η μουσαντένια δύναμη του Παναθηναϊκού. Και, βεβαίως, με ποιο τρόπο, ξευτυλέ ή, αξιοπρεπή, πετυχημένο ή, αποτυχημένο, διαχειρίζεται ο Αλαφούζος αυτό το τεράστιο λαϊκό μέγεθος που λέγεται Παναθηναϊκός.

Θέλει την Παιανία ο Παναθηναϊκός; Θα την πληρώσει. Άπορη κορασίδα είναι κοτζάμ Παναθηναϊκός; Ουδεμία υποχρέωση έχει κανένας Βαρδινογιάννης στην ΠΑΕ. Αυτά πρέπει να ξακαθαρίσουν κάποτε. Διαφορετικά το αμάξι δεν ξεκολλάει από το βάλτο.