“ΜΙΛΗΣΕ” Ο ΓΙΑΧΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Γιατί ο Γιάχος δεν ανέφερε στο Φύλλο Αγώνος ότι ο Μαρινάκης του έκανε “επίσκεψη” στο ημίχρονο του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος; Το πιο εύκολο είναι να κατηγορήσεις. Να βρίσεις. Το δύσκολο είναι να σκεφθείς. Να σκέπτεσαι.

Οκέυ. Ο οπαδός το'χει ανάγκη αυτό. Να βγάλει ό,τι έχει μέσα του. Ό,τι παράγουν τα υγρά του. Το ξέρετε αυτό. Τα υγρά και το χρώμα των υγρών του καθενός ρυθμίζουν τα πάντα. Από τη χαρά έως τη λύπη. Από τη μελαγχολία μέχρι την εκτόνωση.

Έτσι που λες. Ο οπαδός, δεν το ξέρει ο ίδιος, έχει βρει μία ομάδα γιατί έχει την ανάγκη να καταστεναχωριέται και να ενθουσιάζεται. Να ρίχνει κατάρες, όπως και επιφωνήματα έκστασης. Λοιπόν. Γιατί ο Γιάχος δήλωσε τώρα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ότι στο ημίχρονο του την έπεσε ο Μαρινάκης, ενώ το είχε καταπιεί στο Φύλλο Αγώνος. Εδώ σε θέλω, μάστορα.

Δεν το περίμενε ο Γιάχος να φθάσει στο σημείο να εγκληματίσει τόσο ξεδιάντροπα σε βάρος μιας ομάδας, χωρίς να έχει τίποτα το ιδιαίτερο με τον Αστέρα Τρίπολης. Έγινε, όμως. Του'κατσε το χειρώτερο. Και στο πιο φρικαλέο εφιάλτη του δεν θα το φανταζότανε. Να χειρουργήσει χωρίς αναισθητικό μία ομάδα.

Είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Γνωρίζεις ότι είσαι διαιτητής σ'ένα ποδόσφαιρο χωρίς νόμους, κώδικες, αρχές, κανονισμούς. Χωρίς ηθική. Ποιος είσαι εσύ να τα βάλεις με τον ισχυρό; Γι'αυτό το παίζεις τραπιστής. Του αμίλητου τάγματος μοναχών.

Και αφού κάηκε πια, αφού διασύρθηκε η διαιτητική του αξιοπρέπεια, ο Γιάχος “μίλησε”.