ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Εδώ μιλάμε για θέατρο σκιών. Για το σεντόνι του Καραγκιόζη, όχι τα σεντόνια του αποδυτηριάκα, που χάνουν όσοι δεν τα διαβάζουν. Μιλάμε για την Παράγκα του Καραγκιόζη, όχι κάποια άλλη Παράγκα. Μιλάμε για τη σκανδαλώδη αδειοδότηση τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Δεν πρόκειται απλά για μία χαριστική απόφαση. Πρόκειται για μία προκλητική απόφαση που αφορά όλους. Που καταδεικνύει ότι εδώ στην Ελλάδα, στο μπουρδέλο αυτό που λέγεται Ελλάδα δεν λειτουργούν οι νόμοι.

Ποιο, όμως, είναι το Θέατρο Σκιών; Πριν εκδοθεί η απόφαση υπέρ του ΠΑΣ και τον ΠΑΟ και ενάντια της νομιμότητας, η ΕΠΟ μοστράρησε μία ανακοίνωση όλα τα λεφτά. Πατσαβούρες είναι όλα τα χαρτιά στους φακέλλους των δύο ΠΑΕ μπροστά στην ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Πρόσεξε φάση.

“Οι αδειοδοτήσεις δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς, εκφοβιστικές μεθόδους και αισχρές ύβρεις” είπε η ΕΠΟ. Καλέ τι μας λέτε! Μπουκάρησε η αλητεία του Παναθηναϊκού, κοντά στα 200 άτομα, “πρωτοφανής βιαιότητα” κατά την ΕΠΟ, και τελικά τι έγινε;    

Νίκησε η βία! Γιατί να μην πω ότι χεστήκανε αυτοί στην ΕΠΟ και γι'αυτό έδωσαν την άδεια του Παναθηναϊκού.